Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bunkózik velem?
Figyelt kérdés
van egy nő, akinek szerintem tetszem külsőre. kb 99%-ig biztos vagyok benne. még év elején láttuk egymást az utcán, a táskámban kerestem valamit, és amikor felnéztem, akkor pont összenéztünk. hosszan megnézett és mosolygott rám, vissza is nézett rám. és nyár elején történt még egy dolog, amiből megint arra következtetnék, hogy tetszem neki. ha csak az történt volna, akkor nem mondanám biztosra, hogy azért történt mert tetszem neki, de így hogy az utcán is mosolygott rám, úgy érzem nem véletlen történt. de elkezdett velem bunkózni, amit nem nagyon tudok mire vélni. privàtban leírnám a teljes storyt, mert így elég értelmetlen. elég sok rosszindulatú komment szokott lenni az ilyesmi kérdések alatt, privàtban normálisabban az emberek, azért folytatnám ott.nov. 14. 19:48
1/5 A kérdező kommentje:
nem en mosolyogtam ra, es nem en mentem oda hozza valamiert, ugy hogy volt kb 15 masik lehetoseg, de legyen neked igazad
nov. 14. 20:01
2/5 anonim válasza:
Elküldheted a sztorit, ennyi alapján nehéz bármit mondani, mert a sztori egy jó részét itt kihagytad.
3/5 A kérdező kommentje:
3-as, ki bantott teged, hogy itt probalod levezetni a frusztraciod?
nov. 14. 20:11
4/5 anonim válasza:
Magadban társalogsz. Baj van a fejedben. Tisztán látszik. Sok volt valami az életedben ami ezt okozta. Sajnálatos. Nem lehet meggyógyótani talán. Sajnàld magad továbbra is!
5/5 anonim válasza:
Fu, így egy kicsit valóban ködös :) küldesz privit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!