Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30on felüli szűz pasik, mennyire vagytok szégyenlősek?
Nem voltam kitömve pénzel, autóm se volt, meg nem voltam egy Dicaprio..
Vagyis nem voltak túl jó esélyeim
#5 Szerencséd volt!
Soha nem felejtem el, egy kis városban este beszélgettünk pár csaj ismerőssel a buszmegállóban, próbáltuk őket fűzögetni ami látszólag egész jól is ment.
Majd egyszer csak megjelent egy ismerős egy fekete E39-es BMV-vel, becsatlakozott a beszélgetésbe, elkezdte játszani az eszét az autóval, 20percel később már mind a 4 csaj az autóban ült és mentek valahova (isten tudja hova).
Mi meg ott maradtunk a haverokkal a buszmegben és csak pislogtunk..
És ez kb rendszeres volt..
Ha akkor lett volna autóm, akkor nekem is meglett volna egy jó pár csaj, de nem volt..
Most meg már boldog-boldogtalannak van autója, ma már nem nagy szám..
3#
Semmi sem fontosabb semminél
Ami hiányzik azt keressük
31f szűz
3# annyit még hozzateszek hogy ahany aspektus az életben annyi aspektusa a partnereinknek
Én 21 évesen pszichózist kaptam harc volt minden perc , mert démonok üldöztek 5 évig , de a nejem volt a démonom egy percre sem hagyott el. ❣️
Nem vagyok szégyellős. Mármint a testiség kapcsán nem, de csajozásban nem vagyok nyomulós, az tény. Nem mozdulok, ha nem vagyok meggyőződve, hogy a másik nekem való. Mindig csak komoly kapcsolat érdekelt, nekem érzelmek nélkül nem megy a szex. Persze fantáziában nyilván megvan, de képtelen lennék egy lánnyal úgy szexelni, hogy lelkileg ne kötődjek hozzá. Sajnos nem volt match. Egy-két petting volt (elég spontán alakultak), és éreztem a lányokon, hogy nagyon nem lenne ellenükre a dolog, de nem mentem tovább - nem lehetett volna belőle semmi komoly, így nem lett volna tisztességes részemről, így is lelkiismeretfurdalásom volt utána. Volt egy direkt felajánlkozás is, azt is visszautasítottam (hasonló okokból), barátok maradtunk. Amúgy volt három lány, aki hajtott rám, volt egy, akire meg én, de sajnos a négyből nem alakult ki egyetlen kölcsönösség sem.
Mára eljutottam oda, hogy én csak a feleségemmel akarok ágyba bújni - tudom, hogy defektes vagyok, de nekem máshogy nem megy. Ha nem jön össze, akkor letojom, igazából már hozzászoktam.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!