Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők nem szeretik a direkt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem szeretik a direkt ismerkedős rendezvényeket?

Figyelt kérdés
Múltkor beszéltem egy ilyen rendezvényszervezővel, aki ilyen beszélgetős, haverkodós eseményeket szervez, hogy, de, ha kvázi úgyis mindenki társat keres itt, akkor miért nem lehet direkt randi típusú beszélgetésekké átalakítani. Erre meg azt mondta, hogy a nőknek nem tetszene úgy a program és nem jönnének el, mert ők azt szeretik, hogy indirekt legyen az ismerkedés, legyen meg a látszata annak, hogy itt hivatalosan csak barátkozás van. De tulajdonképpen miért? Miért nem lehet nevén nevezni a gyereket? Úgyis az a cél, barátnőkkel beszélgetni máshol is lehet.

tegnapelőtt 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

Rapid randi = társkeresés

Havervagy rendezvény = barátkozás, szabadidőpartner keresés

tegnapelőtt 18:29
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos amikor ilyen direkt társkeresős rendezvények vannak, az elmebetegebb típusú emberek hajlamosak elkezdeni hepciáskodni, fröcsögni, sértegetni másokat, ha visszautasítják őket, mert "akkó' ne mondd azt, hogy ismerkedni akarsz, te k...a / g...i". Ezt, ha nem kifejezetten, kimondottan ilyen a profilja az eseménynek, azért el lehet kerülni.
tegnapelőtt 18:35
 3/6 anonim ***** válasza:
84%

Azért mert így nők kevésbé érzik magukat feszélyezve, meg hogy kötelező ismerkedni, randizni. Én is rosszul érezném magam, ha valakit direkt vissza kellene utasítanom, mert adott esetben nem tetszik.

Jobb az ilyen köteletlen, barátkozós, haverkodós felvezetés, így semmi sem kötelező senkinek.

tegnapelőtt 18:40
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

Mert úgy elvész a 'varázs'. Nő vagyok és ez igenis fontos nekem (bár mindegy mert már boldog párkapcsolatban élek).

Sokkal romantikusabb az, ha valakivel indirekt ismerkedsz meg és nem annyi a közös pont (vagyis az első közös pont), hogy mindketten társat kerestek. Fontos a sorrend. Hogy edzésen megismertem valakit azzal szemben, hogy megismerkedtem valakivel, aki edz.

Indirekt ismerkedés során létezik félsiker (pl oké, nem lett pasim, de megismerkedtem 3 emberrel, akikkel majd tudunk együtt zenélni mondjuk) És akkor ez egy pozitív élmény lesz.

tegnapelőtt 18:43
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
A nők inkább kivárnak úgy vettem észre nem erőltetik annyira a direkt ismerkedést mint mi férfiak, viszont ennek az okai érdekesebbek. Szerintem úgy van vele a legtöbb nő hogy szexre ha akar bárhol bármikor le tud akasztani egy pasit sőt még válogathat is, ez ad egy megnyugvást mig egyre több férfi egyre frusztráltabb emiatt és nem arról van szó hogy a szex nem fontos a nőknek ugyanannyira fontos nekik is mint nekünk férfiaknak. A nők többsége nem él a könnyű szex lehetőségével viszont maga a tudat hogy ha akarna úgy játszhatna a férfiakkal /mert minket a farkunknál fogva sajnos vezetni lehet/ mint macska az egérrel rátelepedik a társkeresés szokásaikra, sőt már herótjuk lesz a sok szexéhes pasitól. Viszont vékony a határvonal a komoly és a "laza" kapcsolat keresése között, ismerkedésnél erősen figyelembe vesszük a testi vonzódást is, sokszor felül is ir egyéb tényezöket. Ha hirtelen megfordulna a világ és nők futnának a férfiak után úgy ahogy most mi tesszük nyilván nekünk nagy kánaán lenne, de a 3. 4. generációnak már megszokott, elvárt vagy unalmas lenne, ugyanigy vannak vele most a nők is, nincs szükségük a kényszeres ismerkedésre csak mi hajtunk ész nélkül kétségbe esetten a nők után mert abban a tudatban élünk hogy kevesebb esélyünk van és kezdeményezni mindig nehezebb nagyobb bátorság kell hozzá.
tegnapelőtt 19:27
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
Hát ha én beszélkedős/haverkodós rendezvényre megyek, oda főleg barátokozni mennék. Lehet, hogy találnék ott valakit, de nem lenne az egésznek izzadtságszaga. A faszik se dühödnek fel, hogy "nem kapnak semmit".
tegnap 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!