Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők általában nem jönnének össze fiatalabb pasikkal?
Egy 33-34 éves nőnek egy 26-27 éves pasi még gyereknek számít, akire nem tudna férfiként, vagy a párjaként tekinteni?
Vagy ez is helyzet és egyénfüggő? Azt, hogy mennyire pénzes a pasi vegyük ki a képletből, mert tegyük fel a nő anyagilag független. Ilyenkor is általában keresnek egy velük egykorú, vagy kicsit idősebb ugyancsak jómódú férfit?
Nagyon ritka lehet, de a kivételt kell megtalálni.
Én pl most egy 8 évvel fiatalabb sráccal találkozgatok, pont azért, mert én semmi ilyet nem keresek, hogy "fel tudjak nézni rá" meg hasonlók.. Nagyon jófej, vicces, édes, soha egy pasi se bánt még velem ilyen kedvesen, és nekem ez számít a legjobban, hogy jól érezzük magunkat együtt.
Én csak fiatalabb fiúval jövök össze.
Szeretem ha én vagyok az idősebb
Én összejönnék 26 évessel. 46 évesek közt is vannak totál éretlenek. A korral csak öregebb az ember, semmi más.
32N
Hat sajnos nekem mivel nagyon számít a külső, már 30 körül abszolút tetszenek a fiatalok
Most is egy 24 éves tetszik nagyon sajnos
Csak ott már azért szerintem számításba lép az, hogy 50 éves. Vagyis már nem annyira nagyon fiatal és aki jó karban van, jól néz ki, az sajnos nagy valószínűséggel jóval fiatalabb. Ha 50 évesen valakinek 30 éves pasija van, az már egyfajta státusz szimbólum.
Míg egy 32-34 éves nő simán kaphat tökéletes külsejű 35-40 éves férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!