Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők általában nem jönnének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők általában nem jönnének össze fiatalabb pasikkal?

Figyelt kérdés

Egy 33-34 éves nőnek egy 26-27 éves pasi még gyereknek számít, akire nem tudna férfiként, vagy a párjaként tekinteni?

Vagy ez is helyzet és egyénfüggő? Azt, hogy mennyire pénzes a pasi vegyük ki a képletből, mert tegyük fel a nő anyagilag független. Ilyenkor is általában keresnek egy velük egykorú, vagy kicsit idősebb ugyancsak jómódú férfit?

nov. 10. 19:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
36%
Nem jönnék össze ennyivel fiatalabb pasival. Maximum -2 év.
nov. 10. 19:16
 2/17 anonim ***** válasza:
33%
33 eves nonek a 31 eves ferfi is gyerek..
nov. 10. 19:17
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
Nem mondhatom rájuk, hogy gxerekek míg nem ismerem az összes 26-27 éves férfiakat. De akkor se kéne kapcsolatra a buta női hiúságom miatt vagyis egy idióta vagyok, de lehet ha megszédítene egy annyira akkor mégis kapcsolatban lennék. 😅
nov. 10. 19:20
 4/17 anonim ***** válasza:
64%
32 éves leszek és 26 éves (már betöltötte) férfi tetszik, de nem lesz köztünk semmi mert más céljai vannak mint nekem. Ha nem lennének vígan lennék vele bármeddig is működne.
nov. 10. 19:24
 5/17 anonim ***** válasza:
50%
Ritkán jönnek össze fiatalabbal. Társkeresőkön meg szokták adni, hogy melyik korosztály közül válogatnak. Max 1-2 évvel mennek a saját koruk alá.
nov. 10. 19:32
 6/17 anonim ***** válasza:
22%
Nekem sose kéne fiatalabb pasi. 10-15-te legyen idősebb.
nov. 10. 19:34
 7/17 anonim ***** válasza:
58%
#4 vagyok és nem értem, hogy miért vagyok azért lepontozva, hogy fiatalabb tetszik. Kérdést tett fel a kérdező és nem hasznos, vagy se egyik válasz se mert az ő kiszemeltje dönti el, hogy ad-e neki esélyt. És amúgy se játszuk meg magunkat mert még 40 éves nők is 30 éves férfiakkal is ágyba bújnak.
nov. 10. 19:37
 8/17 anonim ***** válasza:
41%

Az incelek pontoznak le. Ne törődj vele.

nov. 10. 19:41
 9/17 A kérdező kommentje:

Valahogy ilyen arányokra számítottam én is. Gondoltam, hogy van egy-két nő akik bevállalnák, de a többség nem.

Nálam ez csak elméleti szinten létezik. Tetszik ugyan az illető, én is elkaptam már néhány pillantását, de nem próbálkoznék be nála, mert kb. esélytelen a dolog.

nov. 10. 19:41
 10/17 anonim ***** válasza:
58%
Nekem egyszer volt fiatalabb párom (3 évvel), évekig együtt voltunk. Amúgy igaz, hogy én is idősebb férfiakkal szoktam összejönni (de ez nem szándékos, hiszen senkinek nincs a homlokára írva a kora), valahogy így sikerült. A vőlegényem is 16 évvel idősebb nálam (és nem, nem pénzes).
nov. 10. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!