Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők általában nem jönnének össze fiatalabb pasikkal?
Figyelt kérdés
Egy 33-34 éves nőnek egy 26-27 éves pasi még gyereknek számít, akire nem tudna férfiként, vagy a párjaként tekinteni?
Vagy ez is helyzet és egyénfüggő? Azt, hogy mennyire pénzes a pasi vegyük ki a képletből, mert tegyük fel a nő anyagilag független. Ilyenkor is általában keresnek egy velük egykorú, vagy kicsit idősebb ugyancsak jómódú férfit?
nov. 10. 19:10
1/17 anonim válasza:
Nem jönnék össze ennyivel fiatalabb pasival. Maximum -2 év.
2/17 anonim válasza:
33 eves nonek a 31 eves ferfi is gyerek..
3/17 anonim válasza:
Nem mondhatom rájuk, hogy gxerekek míg nem ismerem az összes 26-27 éves férfiakat. De akkor se kéne kapcsolatra a buta női hiúságom miatt vagyis egy idióta vagyok, de lehet ha megszédítene egy annyira akkor mégis kapcsolatban lennék. 😅
4/17 anonim válasza:
32 éves leszek és 26 éves (már betöltötte) férfi tetszik, de nem lesz köztünk semmi mert más céljai vannak mint nekem. Ha nem lennének vígan lennék vele bármeddig is működne.
5/17 anonim válasza:
Ritkán jönnek össze fiatalabbal. Társkeresőkön meg szokták adni, hogy melyik korosztály közül válogatnak. Max 1-2 évvel mennek a saját koruk alá.
6/17 anonim válasza:
Nekem sose kéne fiatalabb pasi. 10-15-te legyen idősebb.
7/17 anonim válasza:
#4 vagyok és nem értem, hogy miért vagyok azért lepontozva, hogy fiatalabb tetszik. Kérdést tett fel a kérdező és nem hasznos, vagy se egyik válasz se mert az ő kiszemeltje dönti el, hogy ad-e neki esélyt. És amúgy se játszuk meg magunkat mert még 40 éves nők is 30 éves férfiakkal is ágyba bújnak.
8/17 anonim válasza:
Az incelek pontoznak le. Ne törődj vele.
9/17 A kérdező kommentje:
Valahogy ilyen arányokra számítottam én is. Gondoltam, hogy van egy-két nő akik bevállalnák, de a többség nem.
Nálam ez csak elméleti szinten létezik. Tetszik ugyan az illető, én is elkaptam már néhány pillantását, de nem próbálkoznék be nála, mert kb. esélytelen a dolog.
nov. 10. 19:41
10/17 anonim válasza:
Nekem egyszer volt fiatalabb párom (3 évvel), évekig együtt voltunk. Amúgy igaz, hogy én is idősebb férfiakkal szoktam összejönni (de ez nem szándékos, hiszen senkinek nincs a homlokára írva a kora), valahogy így sikerült. A vőlegényem is 16 évvel idősebb nálam (és nem, nem pénzes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!