Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már hogy gyermeked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy gyermeked pedagógusa iránt kezdtél vonzalmat érezni?

Figyelt kérdés

Vagy pl. edző vagy olyan személy, aki nem feltétlenül az iskolai mindennapok része, de fontos segítője a gyereknek.

Férfi vagy nő vagy?

nov. 8. 23:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok.

Mikor elváltam, 32 évesen, akkor a fiam edzöje is megtudta persze. Eleinte csak odajött párszor beszélgetni, nem akart egyből ajtóstól rontani a házba. Aztán elhívott kávézni. Gondoltam, helyes izmos pasi, de kicsit fiatalabb, biztos nem akar tőlem semmi komolyat. De egy kopott lepedőt megér... Aztán elég gyorsan kiderült, hogy ő nem csak szexet akar.

Ennek idén 12 éve, 9 éve házasok vagyunk.

nov. 9. 06:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen. Tesitanár. Amolyan csendes rendes tipus a tanarnők mindig leugatják nemsok szava van.

De én már annyi domináns pasitol szenvedtem hogy elnyomnak elhagynak megcsalnak, hogy szinte magamat látom benne mert en is ilyen szerényebb "mulya" vagyok akin átlépnek mások, meloban mobbingolják meg stb.

Sajnálom, hogy nem vagyunk egyutt. Pedig tetszem neki, meg ő is nekem, elso perctol is egymasra voltunj hangolodva mindig, csakhát már lenyulta egy masik nő, házasok.(erosebb kutya b.szik)

De ugy érzem lelkileg mi tartoznánk össze valojában.

De lapozok is tovább.

nov. 9. 08:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Ennek köze lehet ahhoz, hogy az ember látja az illetőt, hogy hogyan bánik a gyerekekkel, közte pl. az én gyerekemmel? Úgy értem ez miatt egy ideálisabb társat láthatunk benne? Tehát nagyobb az esélye, hogy magunkban idealizáljuk az illetőt? Mit gondoltok?
nov. 9. 08:57
 4/4 anonim ***** válasza:
3 látni azt hogy ki hogy bánik egy gyerekkel az csak felszín. Én erre nem szoktam adni. Teljesen máshol kezdődik az emberismeret
nov. 9. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!