Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire figyeljek, mivel másabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire figyeljek, mivel másabb egy Asperger szindrómás férfival párkapcsolatban lenni, mint egy nem Asperger szindrómással?

Figyelt kérdés

Először van egy párkapcsolatom. És Asperger szindrómás. Vannak furcsa szokásai, és számomra fel nem fogható gondolkodása.

Viszont azt veszem észre, nem tudja hogyan kell férfi módon bánni egy nővel. Mindig az anyja szól érte, hogy ezt így meg úgy kellett volna. Pl. Kérdezd meg -nevem-tól, hogy ő is kér-e!

Vagy sosem ajánl fel semmit sem, nem szervez programot, nem mondja meg, hogy mikor találkozunk. És nekem kell ezeket csinálni.

Azt veszem észre, hogy vele másképpen kell bánnom és néznem, mint egy normális embernél.

Ez normális? Nektek is ilyen a párotok vagy hasonló?

Viszont nagyon szeretnivaló, nagyon jószívű, kedves embernek ismertem meg.

ma 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
A jó szíve és a kedvessége miben nyilvánul meg, ha még azért is rá kell szólni, hogy kínáljon meg téged is a kajából, mert magától nem jut eszébe? Meg nem próbál programokat szervezni, nem hív randira sem. Nem a párom, hanem én magam vagyok Asperger szindrómás, igaz, hogy ez egy spektrum, de amiket leírtál, az nem valami sajátosság, ez a faszi szimplán bunkó, akit nem igazán érdekelsz.
ma 17:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mire figyelj? Hát, per pillanat egy óvodásra figyelsz, akit idomítani kell. Ha neked ehhez van türelmed, hajrá!
ma 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi mindenre nem hajlandóak egyesek, csak hogy ne maradjanak egyedül.
ma 17:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt írod először van kapcsolatod. És a csávónak? Eléggé úgy tűnik hogy ő is tapasztalatlan. Az ASD-seknek nem jók a szociális képességeik, de ha Aspergeres, ezek egy részét IQ-ból tudja (vagy meg tudja tanulni) kompenzálni. Ha tetszik a csávó, adj neki egy kis időt, van rá esély hogy fog ilyen téren javulni ha segítesz neki benne, és elmondod mit szeretnél / mit vársz tőle.
ma 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!