Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért blokkolok le amikor látom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért blokkolok le amikor látom?

Figyelt kérdés

Egy boltba dolgozok,ahová rendszeresen be jár egy csapat és van ott egy srác,akit ha meglátok elkezdek remegni,eláll a szavam.Tudom hogy kolcsonos mondták a munka társai hogy be jövök neki,beszéltünk is,de nem akarok vele ki kezdeni,mert gyerekei vannak és csak bonyolult lenne.Egy hónapig nem is lattam,aztán megint megjelent és egyszerűen nem tudok mit csinálni magammal.Volt már közöm más férfiakhoz,tetszett már más,de nála egyszerűen el nem tudom mondani mi történik velem.Izgulok,félek,közben izgatott vagyok és legszívesebben neki esnek itt bent a boltban 🤣 ő is ahogy be Jön leblokkol,de a munkatarsaival nagy szája van,ahogy meglát nekem nem tud mit mondani.

Agyrém az egész,és ez már két hónapja nem múlik.Mi ez,és miért ilyen erős?

ma 06:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Vonzódás? Önbizalomhiány?
ma 07:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Tinik vagytok egymás társaságában és ha nem változtattok nem lesz semmi köztetek.
ma 08:11
 3/5 anonim ***** válasza:
47%
Takony vagy még
ma 08:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Erős kémiai, vonzalom.
ma 08:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez a felnőtt párkapcsolat a tini lentebb van. Ha meg amúgy sem akarsz tőle semmit mert gyerekei vannak akkor nem mindegy? (bár szerintem egy gyereknek gyerek már elég gyanús hogy kerüld el)
ma 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!