Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon intelligens, humoros...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon intelligens, humoros és figyelmes, de egyvalami nem tetszik. Előfordult, hogy lecsönget..?

Figyelt kérdés
Együtt néztük az amerikai elnök választást, magyaráztam valamit épp az ábrák kapcsán és ekkor hirtelen rámszólt indulatosan, hogy csöndbe legyek már, mert nem érti amit a bemondó mond. És volt korábban is egy ilyen dolog, hogy pl. figyeljek rá amikor ő grimaszol, hülyéskedik, de amikor én csináltam akkor figyelmen kívül hagyta. Pedig nekem sincs mindig kedvem bohóckodni, sőt ezek után pláne nem. Minden rendben van amúgy köztünk, csak ezek a dolgok szokatlanok, hogy ezek szerint vicc csak akkor legyen, amikor neki van hozzá kedve, és fogjam be tv-s közben, nekem ez furcsa ugyanis senki eddig nem szólt be, hogy maradjak csöndben. Most én vagyok túlérzékeny vagy tényleg ő volt paraszt? Gondolom nem fog megváltozni vagy elfogadom vagy nem, ugye? Mindketten 40 év felett. Ő a férfi én a nő.
ma 05:44
 1/7 anonim ***** válasza:
6%

Ezek jelei lehetnek, hogy narcisztikus, de majd kiderul...

(Nem ugy, ahogy most raagatjak minden nőre) hanem igazibo énközpontu a pasi

ma 05:46
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Engem is idegesit, ha filmeznenk es a masik vegigpofazna. Ennyibol szerintem nem kell egybol narcizmusra gondolni…
ma 06:06
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Ahogy utolsó mondja, nem mindegy mikor csinálsz valamit. Mikor egy angol nyelvű műsort figyelnék, hogy meg is értsem engem is idegesítene az ami máskor meg egyáltalán nem.
ma 07:12
 4/7 anonim ***** válasza:
25%

Sajnos ez az agresszív csendre intés sok embernél szokás, nálunk az anyám ilyen. Nekem is rosszulesik.

Viszont a pasimnak az elsőnél megmondanám, hogy még egy ilyen és mehet amerre lát. Lehetne normálisan is jelezni, ha valamit hallgatni akar.

ma 07:19
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Engem is idegesit ha film vagy bármi érdekes műsor közben valaki dumál. Pedig nem vagyok nárci, de bizony rászólok
ma 07:22
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos nekem is nagy hibám, hogy végig pofázom azt, amit nézünk, de nem sértődöm meg, ha a másik szól érte, hisz igaza van. Olyan dologról van szó, ami érdekelte te meg nem vetted figyelembe... Az hogy mások nem szóltak, nem jelenti azt, hogy őket nem zavarta. Max. elnézték neked.
ma 07:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyet kell értenem a többivel. Engem is nagyon idegesít ha nézünk valamit a Tv-ben és a másik járatja a száját. Mondja el amit akar reklám közben, vagy amikor véget ért. Esetleg ha kérdezem. Nem nárci attól, hogy lehurrog. Ha nem tetszik akkor keress mást, de biztos, hogy mást is idegesítene, hogy nem bírod befogni.
ma 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!