Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pofon után találtad meg az igaz szerelmet?
Figyelt kérdés
nov. 5. 21:55
1/15 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy mennyi kudarc ért mielőtt rátaláltál a jelenlegi párodra, szerelmedre ?
nov. 5. 21:56
2/15 anonim válasza:
Értek kudarcok, voltak kellemes jó kapcsolataim is, de sose a múltat nézd hanem mosolyogva menj előre a jövőbe :)
3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🙏
nov. 5. 22:35
4/15 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit veszek pofonnak. Elutasításból rengetegben volt részem.
Rossz kapcsolatom csak 1 volt, de nekem tiszta volt a lelkiismeretem, mert minden tőlem telhetőt igyekeztem beletenni.
Utána találkoztam a leendő feleségemmel és olyan kölcsönös szerelmet, szeretetet tapasztaltam / tapasztalok meg minden nap mellette, amiről nem mertem álmodni és ritka. Nem hittem, hogy így fogok szeretni valakit és, hogy így fog szeretni engem valaki valaha.
5/15 anonim válasza:
1kb... de az 3 év... ezidő alatt csak egy nővel jutottam el a szerelemig, de viszonzatlan volt, ezt szémítom fel a pofonnak. A többiekkel a randi is alig-alig. Nem vagyok jó pasi.
6/15 anonim válasza:
5 év. Ebből egy kapcsolat volt majdnem 1 év, de csúnyán végződött. A többi csak ilyen 1-2 hónap próbálkozás, de nem jött össze normális kapcsolat. A már férjemet 24 évesen ismertem meg, és jöttünk össze. Lassan 15 éve vagyunk együtt.:)
7/15 anonim válasza:
Senkinek nem ugyanolyan, lehet a következő kapcsolatod lesz az igazi, lehet mostantól a harmadik
Fel a fejjel, ne szomorkodj :)
Kudarcból nekem 2 volt, kellemesből 1, de annak is vége lett. Jelenlegi párommal 1 éve vagyunk együtt
8/15 anonim válasza:
Egy olyan kapcsolatom volt a mostani előtt, ami nem működött a végén... de azt sem éltem meg kudarcnak / pofonnak, mert ameddig jó volt, nagyon jó kapcsolat volt... a végén elhidegülés miatti kis szenvedés volt, de akkor sem kifejezetten rossz, és nem nézek rá vissza tüskével a szívemben. És annál pragmatatikusabb és realisztikusabb ember vagyok, hogy azt mondjam, hogy a mostani kapcsolat biztos, hogy Az Igazi. Most nagyon jó, de nem vagyok jós, hogy lássam, milyen lesz 1, 3, 5, 7, 10, 15, 20 év múlva.
9/15 anonim válasza:
Az igaz szerelemmel senki nem akar megtalálni mert egy nem vonzó incel vagyok. Jó lenne ha már a tudósok feltalálnák végre az élethű szexrobotokat amiket be lehetne programozni hogy olyanokat szexeressenekn mint én.
10/15 anonim válasza:
Életem végén megmondom mert csak akkor lehet majd tutira tudni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!