Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Andy Beshear, Kentucky kormányzója bejön nektek? Mit gondoltok róla?
nov. 5. 20:54
1/8 anonim válasza:
Semleges, de kép alapján inkább nem, mint igen. Élőben változhatna a véleményem, ha tetszik a személyisége, kisugárzása. De nyilván ez nem fog kiderülni, nem terveztem mostanában Kentuckyba menni.
2/8 anonim válasza:
A képek alapján nekem teljesen semleges, bár nálam jóval idősebb is, szóval amúgy sem egymást keresnénk.
3/8 anonim válasza:
Semennyire. Gyógyegér. De csúnyábban is mondhatom, egy szerencsétlen makk (bocs, férfiismerőseimtől van ez a "makk", ők hívják ennek ezt a típust 🙃)
4/8 anonim válasza:
Először Andy Biersacknek olvastam, ő meg bejött anno tini koromban.
Ez itt abszolút nem.
6/8 anonim válasza:
Kentucky kormányzója valóban egy szerencsétlen "makk" lehet....:D
Komoly férfiismerőseid lehetnek.
Ilyen kopasz, rövidnyakú, vastag aranylánccal, bömössel?
7/8 anonim válasza:
#6 szerintem a kinézetéről szólt a kérdés és nem arról hogy milyen nagyhatalmú politikus.
8/8 anonim válasza:
Kép alapján kicsit koravén hatása van nekem... vhogy úgy tippeltem volna, hogy egy 10 évvel idősebb a koránál, csak botoxos :D. Amúgy nem rossz, de volt ez a "túl idősnek hat hozzám" fíling vmiért róla, ami rossz előérzet azt tekintve, hogy azért annyira nem az, miután lecsekkoltam a születési évét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!