Egyetlen gyorsétkezdés kaját sem ajánlok hosszabb távon. Az összes húsban ott a Glifozát gyomírtó maradvány, ami sunyin temérdek komoly egészségügyi problémát fog okozni. Lizint is adnak hozzá mint természetes ízfokozót (csak ebben a formában a természetben nem létezik s ez okozza problémákat), amitől egyfajta függőség alakul ki (umami íz), s ez nullázza az immunrendszert, hormonok termelődését, hullaméreggé (kadaverinné) alakul a vastagbélben... aztán rákkeltő pálmaolajban sütik ki, mert ez a leggazdaságosabb.
Ha mindezt valami üdítővel öblíted, vagy ketchupot eszel mellé, akkor a kukoricaszirupon (cukor) keresztül ott egy másik hormonmoduláns gyomírtómaradvány az Atrazin... El sem tudják az emberek képzelni mennyit ártanak maguknak ha nem tudatosan étkeznek, hosszan lehetne erről beszélni. Évről-évre romlanak az egészségügyi statisztikák. Milliók halálát okozza közvetlenül vagy közvetve évente csak ez az 5 faktor, amivel aztán a gyógyszergyárak kaszálnak, míg a másik kaszás el nem jön.
Érdemes tájékozódni, mert lehet egészségesen is élni, csak manapság nem olyan egyszerű, képezni kell magunkat és nem olcsó mulatság ha nem magunknak termelünk. Minden bolti hús és húskészítmény glifozáttal szennyezett... az egyik kulcs itt a fulvosavak napi fogyasztása amelyek folyamatosan megkötik, kivezetik ezeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!