Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nincsennek ilyen ferfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nincsennek ilyen ferfiak akik tudnak bocsanatot kerni es viragot hozni?

Figyelt kérdés

Miert csak filmekbe latni ilyet?A legtobb pasinal a bocsanat keres abba merul ki h szonyeg ala sepernek mindent mintha mise tortent volna, aztan vigyorogva jonnek h mizzu? Vagy viccelodnek h oldjak a feszultseget. Nem gondoljak h ettol a no csak még jobban felpaprikazza magat?

Ha felbaszta az agyam akkor ne az legyen a bocsanat h 2 nap mulva vigyorogva jon h na mizzuka. Mert legszivesebben szivlapattal egyengetnem ki a qörbületet a szajan

nov. 5. 15:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%
Amiért Pókember sincs. Ez csak fantázia.
nov. 5. 15:51
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
A virág részét nem teljesen értem de a normális kommunikáció fontos
nov. 5. 15:59
 3/19 anonim ***** válasza:
71%
Bocsánat az összes férfi nevében𓍢ִ🌷͙֒
nov. 5. 15:59
 4/19 anonim ***** válasza:
77%
Kevés de van. 51N
nov. 5. 16:02
 5/19 anonim ***** válasza:
61%
Én ilyen vagyok. Nincs senkim.
nov. 5. 16:02
 6/19 A kérdező kommentje:

Jó tekintsunk el a viragtol de en még nem igazan hallottam ferfit azt mondani h neharagudj sajnalom hulye voltam stb.

Mindegyik ugy csinal ha tudjak ok a ludasok h elvonulnak, mamd napok mulva elojonnek es vigyorral feldobnak valami temat h oldjak a dolgokat, vagy h teszteljenek lehigadtam e mar. De ezzel nem segjtenek h elbujnak aztan meg mintha mise tortent volna bájcsevegnek. Ilyenkor ugy felkurjak az agyam h mar en ajulok el a duhtol

nov. 5. 16:05
 7/19 A kérdező kommentje:
En azert kituodom mondani h neharagudj. Naluk miert nem megy? Buszkeseg?
nov. 5. 16:06
 8/19 anonim ***** válasza:
23%
Egy nőnek nem fogják mondani, hogy bocsánat.
nov. 5. 16:07
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de te honnan szeded a férfi ismerőseidet?
nov. 5. 16:07
 10/19 A kérdező kommentje:
8 as miert? Sajnos eszre vettem. Utanna meg csodalkoznak h birom ki h honapokig nem szolok hozzajuk meg leepitem oket
nov. 5. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!