Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ismerkedjek ha nincsenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek ha nincsennek barataim, es nem jarok el sehova szorakozni?

Figyelt kérdés

Az online terben kb lehetetlen.

Akkor megis hol tudnek?

aug. 3. 16:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
22%
Érd el,h vadásszanak rád.
aug. 3. 17:19
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
F/L, kor?
 3/16 anonim ***** válasza:
30%
Offline olyan hobbik mentén ahol több ember van?
 4/16 anonim ***** válasza:
36%
Nő vagy? Mert akkor a kérdésed gyakorlatilag tárgytalan, szerintem csak trollkodsz
aug. 3. 17:30
 5/16 anonim ***** válasza:
65%

"Offline olyan hobbik mentén ahol több ember van?"

Az ilyen helyeken pici a merítés, simán lehet, hogy senkinek sem jösz be 20 nő közül.

aug. 7. 15:38
 6/16 anonim ***** válasza:
66%

Társkereső appok, oldalak vagy akár offline (fizetős) társkereső alkalmak.

Szerintem ezekkel érdemes foglalkoznod, ezek kifejezetten erre vannak, még ha nem egyszerűek is néha (igen, tudom, elég szarok tudnak lenni). Sokan túl gátlásosak hozzá, és én is az voltam, de egy idő után realizáltam az életemben, hogy nincsen esélyem másképpen embereket megismerni nulla kimozdulás mellett.

Ezek előnye, hogy vannak különféle biztonsági intézkedések, védenek téged a zaklatástól, bármikor kiszállhatsz egy-egy ilyen helyzetből, ha ez neked kényelmetlen. És igen, a nőknek is nehéz a társkeresés, csak egyes férfiak hiszik azt, hogy nőként kinyitod az ablakod reggel és 10-en szerenádoznak alatta. Szóval kitartást, fogd fel lazán, és tudd mit keresel. Ha ezt előre nyíltan elmondod, akkor szerintem nagyon mellé nem mehetsz a dologgal.

aug. 7. 16:00
 7/16 anonim ***** válasza:
59%
Ez kb olyan kerdes hogy hogyan egyek ha nincs itthon semmilyen etel de boltba nem mehetek..
aug. 7. 22:36
 8/16 Senior Séf ***** válasza:
52%
Mégis mi a ménkű tart vissza, hogy legyenek barátaid, és járj el szórakozni?
aug. 16. 15:20
 9/16 anonim ***** válasza:
22%
Munkahelyen ismerkedj ill. ott is lehet barátokat szerezni.
aug. 16. 17:39
 10/16 anonim ***** válasza:
22%

Volt egy haverom,munkatársak voltunk és így alakult ki.

De azért mert én álltam vele szóba,és nem vette zokon.

Pedig majdnem 10 ével idősebb vagyok.

Emelet azért nem volt egy haverja sem,mert mindenre sajnálta a pénzt,vagyis se szórakozni se meghívni a másikat egy italra nem költött inkább gyűjtögetett.

Ha te is ilyen vagy mert általában az ilyen embereknek nincs senkijük sem,akkor ne csodálkozz.

Haverság-barátság nem csak a dumáról szól hanem mindenről,és ehhez kell a pénz is,és nem az egyoldalúság hogy de jó hogy beszélget velem valaki,sőt még ő is fizet ha esetleg beülünk valahova és így elvagyok.

Mert ez így csak érdekkapcsolat,de ebből nem alakul ki sosem több.

És neki kell lódulni,szórakozóhely,fürdő,rendezvények,hasonló és ki kell nézni valakit ki talán egyedül van és odamenni hozzá.

Én is így tettem gyerekorom óta,és volt 5-6 haveri köröm,de pénzt is vittem magammal hogy ne csak ők fizessenek.

Nos inéntől rajtad múlik.

aug. 17. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!