Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális dolog? vagy mi volt ez?

Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok, és párommal 2 éve vagyunk együtt és szerintem nagyon jó a kapcsolatunk, mindenben jól kijövünk de tegnap este történt egy nagyon fura helyzet! páromnak van egy jó barátja akit természetesen én is ismerek, ő is jó fej kedves vicces meg minden nem is ez volt a fura ha nem az hogy amikor tegnap mentünk hazafelé mindhárman beszélgetünk párom és barátja hülyültek is egymással. és a barátja is meg akarta fogni a kezem a hogy sétáltunk de tudjátok olyan viccesen, hogy hideg van és fázik a keze! de párom meg barátja el hülyéskedték! olyan zavarba ejtő volt hogy mindkét oldalamon kézen fognak. majd amikor barátja házához értünk és elköszönt adott nekem egy puszit! majd amikor tovább indultunk mi is haza párommal és kérdeztem tőle hogy még is mi volt ez? akkor csak szorosabban magához karolt a hogy mentünk és el intézte annyival hogy ugyan már kicsim tudod hogy ő ilyen dilis!

ma 11:34
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Nyilván neki is tetszel.

De 27 évesen neked ez nem tök egyértelmű? Ennyit kb. 14 évesen is észrevesz ezekből a jelekből egy nő.

ma 11:40
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Partyba leszel vágva
ma 11:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen igazam, de szerintem megbeszélték hogy 3asba vágnak. Szépen lassan közeledni fog hozzád, a páod meg majd validálja mindig hogy túlreagálod. Majd egy esti iszogatás alkalmával rádmászik a pasi.
ma 11:51
 4/6 anonim ***** válasza:
37%
Mosd ki a púzód előtte, nehogy bexarj
ma 11:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
27 évesen hogy lehet ilyen butus tini stílusban létezni.
ma 12:24
 6/6 anonim ***** válasza:
#3 -as válaszoló szerintem leírta a lényeget.
ma 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!