Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen nőt szeretnél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nőt szeretnél?

Figyelt kérdés
nov. 5. 10:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én már leginkább semmilyet. Elegem van az irreális női énképekből és elvárásokból, a feleslegesen lefutott körökből, elegem van abból, hogy megpróbálok alkalmazkodni a hülyeségeikhez, tolerálni őket, miközben ők a legkisebb vélt vagy valós "hiba", "hiányosság" esetén már szóba sem állnak velem.
nov. 5. 15:06
 12/19 anonim ***** válasza:
Érdeklődjön a metafizika iránt, tudjon egykerekű biciklizni és játssza le fejből a D-moll szonáta és fúgát.
nov. 5. 15:57
 13/19 anonim ***** válasza:

10

Olyan van, aki nem az alapján dönt, hogy telt-e vagy vékony-e egy nő, hanem az összkép alapján (pl. nekem tetszett már eléggé vékony, mert telt csaj is, viszont sok csaj meg nem jön be). Nekik kicsit nehezebb megmondani, hogy mi az ideáljuk

nov. 5. 16:05
 14/19 anonim ***** válasza:
#12 Az toccata, nem szonáta.
nov. 5. 16:28
 15/19 anonim ***** válasza:
14: ja, kösz, átírta a telefon...
nov. 5. 16:34
 16/19 anonim ***** válasza:
#15 Persze-persze...
nov. 5. 17:34
 17/19 anonim ***** válasza:
egyik haverom poénból átírta, mielőtt elküldtem
nov. 5. 18:35
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
A többségük úgyis hazudik, vagy el van szállva magától, vagy mindent a férfitól vár (lakást, egzisztenciát, autót stb.), nem nagyon van lehetőség válogatni, sok férfi szerintem inkább ezért is van egyedül.
nov. 5. 18:43
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem az kell, hogy érett legyen a kapcsolatra. Legyen annyi önismerete, legyen benne annyi asszertivitás, hogy a vitákat komolyan, felnőtt módjára rendezni tudjuk, az érzéseinket a teljes valójukban tudjuk megélni egymással. Ilyesmikre gondolok. Ezek a mostani párommal megvanmak, ezért is vagyunk együtt.

Tehát megfogalmazni... most nyilván ilyen alapvető általános dolgokat is lehet írni, mint hogy higiénia, foglalkozzon a testi egészségével...

Hát meg nyilván a vonzalom az egy elvárás, tetsszünk egymásnak, de ez meg nagyon egyedi és random dolog, hogy megfog valami a másikban, és nem igazán körülírható.

Meg nyilván az a feltűnő nekem igazán, ami a mostani páromból hiányzik... spontaneitás, kimozdulás, szórakozás. Ha egyszer szakítanánk, ezeket keresném.elsősorban, több kalandot és játékosságokr szeretnék.

nov. 6. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!