Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig várjak egy emberre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várjak egy emberre, kinek családja van és nem magyar, s megszünt egy olyan munkaviszonya,ami már nem kötődik Magyarországhoz egyenlőre?

Figyelt kérdés
nov. 2. 17:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Egy percig se
nov. 2. 18:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Semeddig.
nov. 2. 18:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Újabb butuska szerető, aki még elhiszi a mesét, hogy majd elhagyják a családjukat érte?
nov. 2. 20:23
 4/11 A kérdező kommentje:

Én tudom,hogy a családját soha nem hagyja el értem.

Eddig is tudtam.

Nem is várom el tőle, maradjon velük, ahogy akar.

nov. 2. 20:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a kérdés? Miért várnál rá? Ha ennyi sok időd van, akkor persze a végtelenségig várhatnál, de úgy őszintén... Minek? Miért? Ennyi erővel én is megkérdezhetném, hogy meddig várjak rá, amíg engem választanak meg az USA elnökének. Ott se élek, meg minden, nem is várom el, hogy ismerjen ott bárki is, de azért várni várhatok a csodára, nem?
nov. 2. 21:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
#4: Akkor mire várnál? Hogy ha már nincs magyarországi hivatalos kötődése, kitaláljon valami indokot otthon, hogy anyu elengedje még egyszer megkettyinteni téged?
nov. 2. 21:25
 7/11 A kérdező kommentje:

Hát akkor úgy gondolom, nem látom többet a külföldi ismerősömet.

Mivel már nincs Magyarországi dolga itt, így már vizuma sem lesz.

Akkor vége, sajnos, azt hiszem.

nov. 2. 21:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem kell nekem semmiféle indokot kitalálni.
nov. 2. 21:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Csalàdos emberre vàrni még akkor is dőreség,ha a közeledben marad...
nov. 3. 14:40
 10/11 anonim ***** válasza:
#8: Nem neked kell indokot találni, hanem a pasinak, hogy utazgathasson a szeretőjéhez a világ másik felére
nov. 3. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!