Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nők, hány évesen szeretnétek gyereket?
Én 27 éves férfi vagyok ha lenne megfelelő párom akkor én benne lennék. De a korombeli nők körében ritka aki gyereket akarnak. Meg sok olyan lány van akiről nem tudom elkepzelni azt hogy anyuka legyen.
Mi az a kor amikor gyerekre vágytok, olyankor másabb tulajdonsgok alapján válaszototok párt?
Nem akartam 20 évesen sem, és 27 évesen sem és most 35 évesen sem akarok.
sokszor mondogatták h jujj ez majd változni fog meglátom.
Mondom kösz nem mindenki egyforma, és sehol nincs törvénybe vésve , hogy márpedig a gyerek kötelező.
17, ezt úgy írom, hogy én sem akarok gyereket: mert nem ez a kérdés. Egy csomó helyen látom ezt, és nem tudom, hogy az emberek butábbak lettek-e, de nagyon fura jelenség.
Ennek kb annyi értelme van, mintha most bemennék az állatok témakörbe, hogy beírjam mindenhova, hogy nincs kutyám, vagy az autókhoz, hogy nem tudok vezetni, nem értek hozzájuk.
Sztem alap intelligenciával ki lehet következtetni, hogy azt kérdezi, aki akar.
#18 ez egy elég téves megallapítás... Habár a kérdés az, hány évesen akartok gyereket, amire az is válasz, hogy sehány évesen, de rendben, legyen igazad, akkor csak azok írjanak, akik elgondolkodtak a gyerekvállaláson.
A 12-es válasza ebben az esetben miért lett lepontozva? Ő leírta mikor szeretne, de hozzátette, nem dől a kardjába, ha nem lesz. A kérdésre teljeskörűen valaszolt.
6-os ugyanez.
8-as válaszával mi a gond? "Mikor akarsz gyereket?" "Jelenleg eszembe sem jut." Ez miért nem a kérdésre adott releváns válasz?
De a legjobb, hogy a 10-es kérdéssel válaszolt, az eredeti kérdést megkerülve (amivel nekem nincs bajom), de a te logikád alapján ő végképp nem a kérdésre adott választ.
Hozzáteszem, mindezt úgy írom, hogy az emberek szerintem is egyre butábbak, és én adtam a #2 választ, tehát nem nyilatkoztattam ki, hogy igen, én se akarok gyereket.
Bár ahogy elnézem, már nincsenek annyira lepontozva ezek a válaszok, mikor először láttam őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!