Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyebb elengedni 1 olyan férfit akihez érzelmileg kötődsz de nem vagy szerelmes mint 1 olyat akibe szerelmes vagy?
Figyelt kérdés
nov. 2. 14:30
1/6 anonim válasza:
Könnyebb elengedni 1kg libatollat mint 1kg kiflit?
2/6 anonim válasza:
Akik fontosak nekem azokhoz érzelmileg kötődöm. Ez sokféle kapcsolat lehet, családtag, barát stb. Tehát nem értem miért kellene "elengedni" bárkit is, akihez érzelmileg kötődsz. Ha szerelmes vagy is csak akkor kell elengedni, ha nem viszonozza. Akkor párkapcsolathoz mást keresel.
3/6 A kérdező kommentje:
Elkell engedni mert nem működik. Teljesen mindegy mi az indok. Itt a kérdés könnyebb elengedni 1 olyat akihez nagyon erősen kőtődsz ragaszkodsz mint 1 olyat akibe szerelmes vagy
nov. 2. 15:17
4/6 anonim válasza:
Én akihez kötődök nehezebben engedném el. A szerelem csak egy átmeneti állapot, mindig csillapodik, erős szeretet lesz belőle. Néha fel-fellangol újra talán. De akihez érzelmileg kötődöm, az sokkal mélyebb kapcsolat számomra.
5/6 anonim válasza:
Szàmomra mindkettő borzalmasan nehéz,bàr talàn a szerelem többet nyom a latban nàlam egy picit...
6/6 anonim válasza:
Nekem volt több “situationship”em is, nem voltunk együtt de közel hasonlóan viselkedtünk mint a párok. Az indokok, amiért nem jöttünk össze: nem lett szerelem, vagy nekem volt olyan dolog amit nem tudtam a másiknál tolerálni. Egyébként engem mindegyik megviselt èrzelmileg, gondolom embere válogatja. Ha én kapcsolódtam, belevonódtam egy másik ember életébe nem tudtam csak úgy elengedni hiába nem volt párkapcsolat. Pedig egyikbe se voltam szerelmes (vagy nem engedtem, ki tudja, de nem voltam az)
Akibe real szerelmes voltam na azt komoly idő volt mire elengedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!