Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek barna folyása volt? 17F
Figyelt kérdés
Tegnap volt az első pettingünk, nála éjszakáztam. :) Nagyon élveztük mindketten! Odafigyeltem hogy legyen előjáték, sikeres is volt mert rendszeresen folyt és nagyon sok volt a punci nedv. :) A csiklóhoz is csak nedves ujjal nyúltam. A nagy élvezet közepette, többek között megujjaztam a barátnőmet. Állítása szerint előszőr fájt neki eléggé utána viszont csakis kellemes élményekben volt része. Azt mondja, még tágulnia kell neki(megjegyzés: a szűzhártyája már nincs meg mert egy ostoba srác elvette tőle) és szerintem is így van! Reggel, amikor megint pettingeltünk, láttam hogy valami a vaginája belső falánál egy kicsit pirosas a hüvely környékén, állítása szerint szúrt, fájt neki ott. Reggel a párnáján sok sok kis barna folt volt (a petting elött nem voltak ott!) A foltokat leginkább a kiöntött kakaóhoz tudnám hasonlítan! Milye volt a barátnőmnekM Barna folyása?2010. nov. 5. 07:26
2/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy felsértetted neki? Amúgy hogy került a párnájára? :D
4/6 Timi: ) válasza:
hmmm,szerintem menstruáció vége,vagy kezdete volt inkább...
kérdezd meg tőle!
23/L
5/6 A kérdező kommentje:
8:50
Timi: ) válasza:
hmmm,szerintem menstruáció vége,vagy kezdete volt inkább...
kérdezd meg tőle!
23/L
Igen pontosan! :) :) A menstruációja után egy két nappal pettingeltünk, szal az lesz a válasz a kérdésemre! :) Köszönöm a választ!
2010. nov. 5. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!