Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállók ti hogy juttok intimitáshoz?
Figyelt kérdés
nov. 1. 19:03
21/28 anonim válasza:
Vannak gyerekeim toluk megkapom ami kell
22/28 anonim válasza:
Sehogy nem jutok. Pedig nagyon szeretnék egy olyan párkapcsolatot ahol a másiknak is van erre igénye. Szenvedek is a magánytól... 40/f
23/28 anonim válasza:
Ha nincs senkim sehogy.
Mit tegyek ? Fizessek meg valakit, hogy cirógasson?
24/28 anonim válasza:
10 plusz éve nincs senkim. 36 évesen szűz vagyok. Annyira megszoktam ezt az állapotot, hogy egyszerűen nem érdekel a kapcsolat. Mindenem megvan, nyugi van, pénz van.
Most a legnagyobb problémám az, hogy a távirányítót véletlenül betettem a mosógépbe.
25/28 anonim válasza:
Jóvanjóvan de azért remélem ráküldtél egy 3 órás 90 fokot legalább :D
27/28 anonim válasza:
Hogy sikerült a mosógépbe berakni a távirányítót?? :D Mármint nem a mozdulat, az megvan :D
28/28 anonim válasza:
A kanapét pléddel takartam le. Ezt a plédet tettem be a mosógépbe úgy, hogy összefogtam a távirányítóval. Lg magic távirányító egyébként, szóval nem is az olcsóbbik kategória. Már a szárítás programot ment amikor észrevettem. Jó forró is lett, amikor kiszedtem a mosógépből. Szétszedtem, megtisztogattam, megszárítottam és működik. Az elemek közé nem jutott be víz, mert ugyanazt az elemet használom. Első felindulásból rendeltem egy csere távirányítót, mert azt hittem kuka lesz. Tartaléknak max elteszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!