Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülállók ti hogy juttok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállók ti hogy juttok intimitáshoz?

Figyelt kérdés

nov. 1. 19:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
#10 Azért az komoly, hogy már ezt is le kell itt írni 😅
nov. 1. 19:35
 12/28 anonim ***** válasza:
63%
van oyan felhasznalo, aki nyiltan vallalja
nov. 1. 19:42
 13/28 anonim ***** válasza:
74%
Az intimitást meg tudom élni laza kapcsolatban is.
nov. 1. 19:47
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Az én ürességemet, szomorúságomat nem az okozza, hogy egyedül vagyok, kapcsolatban is csak kínlódnék, tapasztalatból tudom. Ez ennél sokkal mélyebb dolog.

Csak igyekszem elhitetni magammal, hogy megkapom azt az érzést, amire vágyom, legalábbis úgy érzem. Túlevés, gyógyszerek, alvás és tudatos álmodás. Ezek egyike se ad boldogságot, de legalább ideiglenesen elhitetem magammal, hogy az vagyok. Valószínűleg hamar belehalok ebbe az életbe, mert sokáig ezt így nem lehet csinálni, de már nem vagyok annyira jó állapotban, hogy kétségbeessek vagy tiltakozzak ellene. Vagy bármit. Csak sodródom, sokszor érzem, hogy összefogok esni az utcán vagy ilyesmi (ismerős a Requiem egy álomért filmnek az utolsó harmada?), de egyik dolog szüli a másikat. Szerencsére magamat nem bántom, mert nem volna értelme, de nem tudom hová fog ez még vezetni. Nincs kiút.

Most hétvége van... Ilyenkor csak a meglévő tárgyaimat listázom, leírom a történetüket, mert megnyugtat. Jó érzés így nosztalgiázni. Rettegek a hétfőtől, hogy megint be kell menni dolgozni (munkát imitálni egy munkahelyen inkább, mert rendes teljesítményre régen képtelen vagyok) meg valahogy kibírni a napot. Egyszer úgyis kirúgnak, nem tudom akkor mi lesz. Nem is akarok belegondolni.

Tudom, hogy nem helyes ezt leírni, de nincsenek ismerőseim nagyon (alapból mindenki utál szinte, megtudom érteni őket), így néha kijön, valahol. Nem tudok ellene tenni.

nov. 1. 20:04
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
14es én megértelek, tudom milyen!
nov. 1. 20:21
 16/28 A kérdező kommentje:
Húz 14-es. Egy egész új nézőpontot adtál. Nekem hosszabb kapcsolatom nem volt. Azt hittem hogy azért kínlódok mert nincs de igazából valószínűleg kapcsolatban sem lenne jobb mert nem kapnám azt amit szeretnék. Ez egy még ilyesztőbb gondolat
nov. 1. 20:28
 17/28 mandragora.gyoker ***** válasza:
30%

Az nem tudom mit jelent, de baszni azt mindig nagyon szeretek !

Finom kis puncik, nyam nyam

nov. 1. 20:32
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha parkapcsolatom van, abban sincs intimitás..(random puszik, ölelesek, simogatás, hancúr csikizés meg ilyenek, max írva cseten pl puszi meg ezek)

Ergo ha egyedül vagyok se hiányzik, mivel hozzá se szoktam. Mivel nem tartalmazza/taeralmazta egy kapcsolatom sem, csak szex körul mennek ezek szexhez tartozóan.

nov. 1. 20:32
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Szüleimmel beszélgetek és a macskákkal.

F

nov. 1. 20:54
 20/28 anonim ***** válasza:
88%
Néha elnézem pl postán amikor várakozom és mások várakoznak hogy pl a pasi a párja hátát végigsimítja csak úgy, vagy egymás karjához érnek, vagy boltban egy random puszik, nekem életemben soha nem volt még ilyen párom akivel pl sorbanállásnál kapnék egy simogatást vagy bármilyen érintést is.(max anno a kezunket fogtuk még tiniként de már olyan sincs felnove)
nov. 1. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!