Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a jelei annak ha egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jelei annak ha egy pasi bejön a nőnek?

Figyelt kérdés
Magyarul ha egy nőnek bejön a pasi hogyan viselkedik,mit csinál?
ma 12:59
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Mindenki másképp.
ma 12:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Mosolyog, tartja a szemkontaktust, stb.
ma 13:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Én pl. ha meglátom valahol azt, aki tetszik, bár nagyon izgulok, azért igyekszem vele keresni legalább a szemkontaktust, meg valamennyire rámosolyogni (alapból nem vagyok egy folyton vigyorgós tejbetök típus, így ez nekem nem megy olyan könnyen, mint másoknak, de ilyenkor próbálok erőt venni magamon). A szemkontaktus az alapja szerintem mindenféle emberi kommunikációnak. Aztán a többi teljesen helyzet függő, meg hát tőle is függ, hogy reagál-e egyáltalán erre, meg mit reagál... Az ismerkedés is két emberen múlik, ha csak az egyik akarja, nem fog összejönni. Pl ha valaki még csak köszönni sem hajlandó, azzal biztos, hogy nagyon nehéz ismerkednem, hiába ő tetszene a legjobban a vidéken...😅😢
ma 13:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Van aki teljesen befordul és kerüli, van aki aktívan flörtöl vele.
ma 13:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Mit értesz befordulason, 4-es?
ma 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:
5: nem tudja kimutatni, elnyomja magában
ma 13:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Jaa, értem. És az ilyen típusú nőket akkor nem is nagyon szeretik a férfiak, ugye?
ma 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!