Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26-28 éves kora körül az embereknek hol kéne tartaniuk a párkapcsolatban? Te hol tartasz?
Figyelt kérdés
ma 09:13
11/19 anonim válasza:
Többéves kapcsolat vége. Életem újrakezdése.
12/19 anonim válasza:
Jesszus hogy lehet 1 éven belül másodszorra is férjhez menni…ennyire kellett a csok vagy mi a manó?😅
13/19 anonim válasza:
#10 Mondjuk érthető, exem is 31. Elég sokan próbálkoznak még nála, ezért is dobott. Mert hiába volt jó, ő mégjobbat keres.
14/19 anonim válasza:
28 vagyok két éve szingli, hosszú együtt élős kapcsolatból szálltam ki akkor.
Szerintem ebben a korban a szingliség (ha már volt előtte hosszabb kapcsolat) és a házasság (akár az első gyerekkel) is teljesen normális.
15/19 anonim válasza:
27 éves nő vagyok, már házas, saját házban élek a férjemmel, van egy kutyánk és egy macskánk, illetve várandós vagyok az első gyermekünkkel. A házat közösen vásároltuk a férjemmel. N
16/19 anonim válasza:
34F sosem volt párkapcsolatom. Huszas éveimben prostikhoz jártam kielégíteni szexuális vágyaim.
17/19 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy kéne.
26 évesen született az első gyerekünk, (az első évfordulónkkor a baba 3 hónapos volt), 28 évesen már a másodikat vártam
18/19 anonim válasza:
Szerintem sincs kéne, de most 26 vagyok, pár hónapja alakul egy férfivel.
Elég jól haladunk, remélem, hogy ebből már komoly is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!