Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai világban is van olyan, hogy egy nő azért esik teherbe, hogy elvegyék feleségül?
Régen állítólag ez gyakori volt, vagyis pletykálták azokat, akik azért házasodtak gyorsan, mert jött a baba. A filmekben is elég sokszor előjött a téma, hogy együtt vannak x ideje, a nő akar házasságot, elköteleződést, a férfi nem annyira és akkor a nő abbahagyja a fogamzásgátlást és közli a férfivel, hogy terhes, akit ez úgy ér, mint derült égből a villámcsapás és kényszerhelyzetbe kerül. Nekem ez amúgy nem tűnik fair-nek, mert mi van, ha rosszul sül el a dolog és a férfi kilép a történetből? Az egy dolog, hogy a nőnek nem tetszik majd a helyzet, de a gyermeknek nem lesz apja, ami elég sajnálatos dolog, ő esik ennek áldozatául.
Na de visszatérve a kérdésre szerintetek a valóságban ez gyakran előfordul? Mert én azt látom a mai világban az emberek egyre kevésbé akarnak gyereket és azok, akik akarnak is sokszor a meddőséggel küzdenek. Vagyis inkább olyan eseteket látok a környezetemben, ahol akarnak gyermeket és nem lesz, nem olyat, ahol nem akarnak és lesz.
A becsúszott baba leginkább nem a titokban abbahagyott foggátló miatt történik, hanem a nem megfelelő védekezés miatt.
AKi nem akar gyereket, nem akar házasodni, az húzzon gumit. A legegyszerűbb más nyakába rakni a felelősséget.
Ez szörnyű lehet a gyereknek később. "Hát te csak azért vagy, mert ezzel tartottam meg apádat" vagy eleve fattyúnak születik és a többiek bántják érte... Ez kegyetlenség.
Ismerek ilyet, ahol a néhai anyuka közölte, hogy "te csak azért születtél, mert apád akart, én meg anyagilag függtem tőle" - feldolgozhatatlan trauma.
Persze, hogy van. Aztán vagy bejön, vagy nem.
Én felelőtlennek gondolom azt a nőt, aki tudatosan úgy vágatja teherbe magát, hogy nem beszélte azt meg a párjával.
3 a legtöbb ember nem vállal egészséges mentalitással gyereket. Minimum csak pl tarsadalmi nyomasra mert mindenkinek már házassága gyereke van vagy pl csak a csok miatt vagy bármi is jobban hangzik szerinted ha mindenki őszinte lenne?
Vagy a rengeteg az olyan is, aki mikor születik az apja kozben mást d.g?
Meg a java része olyan szex amiben mégcsak szerelem sincs.
Meg a sok olyan hogy sz.r a kapcsolat vagy válás gyanus ehelyett csinálnak még egyet st.r kapcsolatba.
Szerintem irtó ritka a valodi szerelem gyerek. Ahol nemcsak a nő szerelmes meg stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!