Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha erotikus társkeresőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha erotikus társkeresőn ismerkedek egy férfivel szexelés céljából és már három hete minden nap beszélgetünk, akkor ő tényleg nagyon rendes pasi és megbízható partner lesz?

Figyelt kérdés
Egy hét múlva tud csak eljönni, mrt akkor ér haza külföldről, ott dolgozik és van, hogy egy hetet van kint, van mikor 2-3 hetet is. Előtte sajnos nekem nem volt jó a találkozó. Azért tartom sokra őt eddig, mert a legtöbb férfi még akkor se teszi oda magát ennyire, ha pl komoly kapcsolatról van szó és úgy megy az ismerkedés.
okt. 30. 02:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

9. Mivel itt vagyok és egészséges az önértékelésem, igen a válaszom!

Az életemben van egy dolog ami nem működik, vagyis sosem működött, bármennyit is tettem érte. Szerintem még élek ezen nem tudom túltenni magam, ez egy nagyon komoly és súlyos dolog. Emiatt cinikus vagyok, szeretek másokat megbántani, bele taposni a lelki világába. Szóval én sem vagyok tiszta. Jártam pszichológushoz, de 4 év után reménytelennek nyilvánított. Húztam spirituális világhoz, de azt láttam, hogy a spiritualitáshoz vonzódó emberek mindegyike ugyanolyan mint én. Menekülnek a belső problémájuk elől. Aztán a tanulásba menekültem, bsc, msc, phd, rengeteg tanfolyam, 4 nyelv. Jött a workaholic, munkamánia. Anyagilag mindenem meg van, sőt. Aztán itt a gyk élem ki azt a feldolgozatlan problémát, ami már 23 éve lerágja a lelkem.

Itt a gyk-n semmi kedvem jó meg kedves lenni, sem megértő. Jó látni hogy másnak sem jó, aki meg azzal jön hogy jobb, leírom, bele állom. Valahogy ettől nekem jobb. Aztán megyek a dolgomra.

okt. 30. 10:04
 12/17 anonim ***** válasza:
49%

"Az sem érdekel, ha nős és gyerekei vannak."

Büszke lehetsz magadra...

okt. 30. 10:14
 13/17 A kérdező kommentje:
12-es. A nős, gyermekes embereket senki nem kényszeríti, hogy felmenjenek erotikus társkeresőre. Gondolom otthon nem kapják meg, amire vágynak. Biztos ilyen frusztrált, sárkány feleségeik vannak, mint az itt fröcsögők többsége.
okt. 30. 10:34
 14/17 anonim ***** válasza:
36%
Jó, troll/femcel vagy. Nem szóltam semmit.
okt. 30. 10:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Jajj hát persze. Aztán bilibelóg a kezed és felébredsz...Mondja meg csinálja amit kell, hogy szexhez jusson, ennyi.
okt. 30. 14:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Pedig a szexpartner kereső oldalak/appok 80% házas pasikkal van tömve, de minimum párkapcsolatban levőkkel. Szóval nem kell a duma főleg a gyk-n, hogy a nők mennyire oda vannak a szexért a férjükkel, pasijukkal. Ha ez így lenne, nem kajtatna a sok férj p*na után.
nov. 1. 14:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Meg égyébként sok ott a cicafülű.
nov. 4. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!