Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha erotikus társkeresőn ismerkedek egy férfivel szexelés céljából és már három hete minden nap beszélgetünk, akkor ő tényleg nagyon rendes pasi és megbízható partner lesz?
9. Mivel itt vagyok és egészséges az önértékelésem, igen a válaszom!
Az életemben van egy dolog ami nem működik, vagyis sosem működött, bármennyit is tettem érte. Szerintem még élek ezen nem tudom túltenni magam, ez egy nagyon komoly és súlyos dolog. Emiatt cinikus vagyok, szeretek másokat megbántani, bele taposni a lelki világába. Szóval én sem vagyok tiszta. Jártam pszichológushoz, de 4 év után reménytelennek nyilvánított. Húztam spirituális világhoz, de azt láttam, hogy a spiritualitáshoz vonzódó emberek mindegyike ugyanolyan mint én. Menekülnek a belső problémájuk elől. Aztán a tanulásba menekültem, bsc, msc, phd, rengeteg tanfolyam, 4 nyelv. Jött a workaholic, munkamánia. Anyagilag mindenem meg van, sőt. Aztán itt a gyk élem ki azt a feldolgozatlan problémát, ami már 23 éve lerágja a lelkem.
Itt a gyk-n semmi kedvem jó meg kedves lenni, sem megértő. Jó látni hogy másnak sem jó, aki meg azzal jön hogy jobb, leírom, bele állom. Valahogy ettől nekem jobb. Aztán megyek a dolgomra.
"Az sem érdekel, ha nős és gyerekei vannak."
Büszke lehetsz magadra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!