Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha erotikus társkeresőn ismerkedek egy férfivel szexelés céljából és már három hete minden nap beszélgetünk, akkor ő tényleg nagyon rendes pasi és megbízható partner lesz?
A világ legrendesebb embere lesz! 😂
Esküszöm, a gyk-nál nincs jobb vicc oldal, amikor lapos a kedvem, mindig ide járok vigadni!
5. Ááá, dehogy! A szexpartner kereső oldalon kizárólag csak őszinte, egyedülálló igaz férfiak vannak, akik csak átmenetileg szexelnek az őket kiválasztó nőkkel, ha fix partnerük van nekik, azonnal monogámok lesznek!!!
A valóság meg az, hogy ma már az összes felületen a félhulyétől kezdve a nyomorékogig, a házas pasiktól a megrögzött hazudozókig mindenki az ingyen szexért nyomul. Hátha összejön alapon. Mindenki tudja hogy a nő választ, de hát a nullánál nagyobb az esély.
Én azért mert rájövök h nem csak én vagyok szerencsétlen....
7. Igaz, tényleg az is fix, hogy itt mindenki lelki sérült, meg szerep játékos, meg igazságosztó!
Van aki azzal teszi jobbá a napját, hogy sikeres nő vagy férfi szerepét ölti magára! 😂
Amúgy meg frusztrált, sikertelen, kövér, ronda, cseléd, kiszolgáltatott, lelki sérült, csóró, gyenge, alárendelt stb. Vagy ezek tetszőleges kombinációja. Én eddig akikkel innen leveleztem, ezek mindig kiderültek.
3-as, nekem se csak ő lenne. Nem komoly kapcsolatot keresek, hanem szex partnert.
Az sem érdekel, ha nős és gyerekei vannak. Mivel ez erotikus társkereső, itt nem kell kamuzni. Mert itt mindenki csak szexet akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!