Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki, ha augusztusban találkoztam egy férfival és még most is minden nap gondolok rá?
Figyelt kérdés
Nos azóta egyszer láttam futólag, egyébként pedig összesen egyszer váltottam vele pár szót.
Ez normális? Hogyhogy az eszemben jár még ennyi idő után?
okt. 28. 20:41
2/10 anonim válasza:
Kezd már határeset lenni. Ha ennyire vágysz valakire, akkor vagy találd meg őt, vagy találj mást, de ne vágyakozz így, mert ez tényleg beteges kezd lenni
3/10 anonim válasza:
Én meg akivel multhéten beszéltem le randit, még az is kiment a fejemből hétvégére..
Tisztára elfelejtettem.
Valakikkel zajlik az élet azt se tudja hol áll a feje másokkal meg évek alatt se tortenik semmi es ami volt vagy 5 éve is az is olyan nekik mintha tegnap lett volna.
Egyébként az idő elvileg egyéni vagy relatív.
Valaki 1 nap alatt is többet élt mint más 5 év alatt.
4/10 anonim válasza:
Nem túl normális, nekem ennyi idő alatt kapcsolatom volt és lett vége, de már ő is ritkán jut eszembe 😆
5/10 A kérdező kommentje:
Én se értem, mert amúgy nálam zajlik az élet, millió dolgom van, de valahogy úgy néz ki megfogott benne valami nagyon. Egyszerre érzem, hogy milyen hasonló hozzám és azt is, hogy fel tudok rá nézni, mert valami olyat csinál/alkot.
okt. 28. 21:21
6/10 anonim válasza:
Vannak azért egyedi esetek, néha egy különleges ember sok mindent ki tud váltani az emberből. Egyszer én is találkoztam hasonlóval, azóta én se tudom felejteni. :)
7/10 anonim válasza:
De ebben inkább az a fura, hogy alig tudsz róla valamit. Ergó nem is róla álmodozol, hanem a kis képről ami kialakult róla a fejedben. Hidd el, biztos nem olyan mimt amit elképzelsz.
9/10 anonim válasza:
Én ugyan így vagyok vele,csak pasiként.Nyár közepén kijártam a fürdőbe és ott, egy idevalósi szinte totál független ( anyja ott van mellette állandóan) velem egykorú Nővel beszélgettem pár szót és olyan hatással volt rám igaz nem csak a beszéde alapján hanem a stílusa,kinézete alapján is hogy egyszerűen nem tudok szabadulni a gondolattól hogy nem lehettem az övé. És a sors fintora hogy ma láttam egy hasonmását és megint csak felkorbácsoltak az érzelmek iránta. Pedig pár hete tudtam meg hogy egy nála jóval idősebb,gyanítom biztos egzisztenciával rendelkező Férfi emberrel jött össze. Nekem meg ilyen problémáim nincsenek mert nincs semmim sem. Na a lényeg hogy nem gáz egyáltalán hogy állandóan rá gondolsz.
10/10 anonim válasza:
Miért nem írsz neki? Nincs fent valahol neten?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!