Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a párjuktól külön is csinálnak programokat: mennyi időt töltötök együtt?
Ha leírom bárhol hogy mi nem igazán töltünk külön szabadidőt a párommal normál esetben, akkor mindig megkapom hogy túl tapadós vagyok, egymás agyára fogunk menni, nem szabad túl sokat együtt lenni, stb.
De közben meg mi úgy érezzük hogy így sincs elég időnk egymásra.
Szóval akik rendszeresen eljártok külön programokra, nem otthoni hobbikat csináltok, vagy hasonló azokat kérdezem, hogy ezek mellett mennyi közös szabadidőtök van, amit egy átlag hétköznapon együtt tudtok tölteni? (És itt szabadidőre gondolok, nem arra hogy mindketten otthon vagytok és egyikőtök főz amíg a másik takarítja a fürdőt vagy ilyesmi.)
Nálunk csak a párom ( ő a férfi) jár el kártyázni a haverjaival, havi átlag 2x szombat vagy vasárnap. Ez nem sok, szóval nem megy a kapcsolat rovására. Az én hobbim bárhol végezhető ( szeretek olvasni, imádom a könyveket), szóval ezért nekem nem kell elmenni sehova, hála égnek.
Esténként többnyire társasozunk- beszélgetünk, vagy sorozatozunk. Max hétvégén csinálunk néha elmenős programot. Neki alapból hosszabb a munkaideje, fáradtak is vagyunk, értelme sincs elmenni sehova hétköznap, mire félúton vagyunk kb jöhetnénk is haza, mert kényelmetlen lenne lekésni az utolsó vonatot,
hogy ne tudjunk hazajönni.
Egyébként én 6 előtt hazaérek esténként, ő fél8 vagy fél 10re. Szóval nem sok idő marad.:(
Nekünk van hétköznaponként 1-2 óra szabadidőnk összesen (plusz szombat délutánok, bár az nem mindig szabad), ez is olyan kevés egymásra.
Meg nem tudom, hova kéne elmennünk külön, falun élünk, helyben nincs semmi “csinálnivaló”, ha meg mennénk bárhova akkor nekünk is az van mint amit #1-es írt: “mire félúton vagyunk kb jöhetnénk is haza”.
De annyira sokszor kaptam már meg az évek alatt hogy “muszáj” lenne külön is mennünk ide-oda meg külön hobbizni meg külön barátok meg minden…. :(
Ne hallgass rájuk, sokan nem szeretnek időt tölteni a másikkal.
Mi is minden időnket együtt töltjük, külön nem megyünk sehova. Mégsem unjuk egymást vagy megyünk egymás agyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!