Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mas is mamabugyiban simán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas is mamabugyiban simán találkozik olyannal aki?

Figyelt kérdés

barátzónás de aki tetszik ott fel nem veszel mamabugyit hanem tanga vagy valami bombaszexi csipkebugyi?

Másról is van szó feszülős farmer akinél be akarsz vágódni de mackónaci akinél nem.

Más is így van? 29N

okt. 27. 17:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
39%

10: Nem olyankor a szemeimet keresem, hogy hova gurulhattak.

Csak védeni próbáltam a látásomat.

okt. 27. 19:19
 12/31 anonim ***** válasza:
54%
Egy jó nő mackóalsóban is jó nő. Ez ennyi.
okt. 27. 19:33
 13/31 anonim ***** válasza:
43%
Nem értem mi az a mama bugyi. Ha egyszer kicsi a fenék, kicsi lesz a bugyi, a fazon meg mindegy. A nagy seggen meg a tanga is nagy, a szárítón kiteregetve össze vissza lobog. Kedvencem amúgy a szűk rövidnadrág bugyi(nem tudom mi a neve), néha a tanga, mivel a normál bugyinak a vonala látszik sajna a nadrágon v szoknyán keresztül, pedig amúgy jó lenne, pl fürdőruhában az is jó.
okt. 27. 19:36
 14/31 anonim ***** válasza:
73%
Mamabugyi? Nincs is olyanom. Nyilván aki barát, annak nem öltözök ki, de alapból szeretek vállalhatóan öltözkodni.
okt. 27. 19:37
 15/31 anonim ***** válasza:
39%

"Egy jó nő mackóalsóban is jó nő. Ez ennyi."

leszámítva, hogy mackóalsóban meg sem bírod állapítani, hogy jó nő-e, legfeljebb tudod róla a mackóalsó nélküli emlékeidből.

bizonyos ruhadarabok a legjobb feneket is löttyedt amőbának mutatják.

okt. 27. 20:01
 16/31 anonim ***** válasza:
27%
#15 Hát figyelj, ha valaki szép az egy liszteszsákban is szép. Én általában smink nélkül, natúrban "tolom", mégis szépnek tartanak. Ha nagyon "kikerázom magam" az is kimerül egy szempillaspirálban meg egy szemöldökceruzában.
okt. 27. 20:23
 17/31 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem ha egy nőnek alapból szexi,magabiztos kisugárzása van, annak tök mindegy milyen ruhát visel vagy hogyan sminkeli magát .
okt. 27. 20:26
 18/31 anonim ***** válasza:
0%

15.

A mackóalsó ezen a környéken tipikusan a "csajje alapszett" része, lehetőleg lila felsővel, rajta kopott felirattal, karokon, ujjakon kiló bizsu. Ennek "more változata" a susogós mackóalsó és cipzáras felső, aranyszínűre festett kutyalánccal a nyakban.

okt. 27. 20:37
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Mi van? :D Ha nem tervezek szexet, akkor veszek fel simán “mamabugyit” akkor is, ha tetszik a másik. Ha meg tangához van kedvem, akkor sem azt figyelem, hogy kivel találkozom aznap. De őszintén szólva volt már rajtam béna bugyi akkor is, amikor úgy gondoltam, lehet, hogy lesz szex, lett is, senkit nem érdekel amúgy normális esetben, milyen bugyi van az emberen, max néha lehet feldobni a dolgokat szexi bugyival, de nem feltétele a szexnek.
okt. 27. 20:46
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

"Hát figyelj, ha valaki szép az egy liszteszsákban is szép. Én általában smink nélkül, natúrban "tolom", mégis szépnek tartanak."

a "szép" és a "jó nő" nem ugyanazt jelenti, előbbinek sokkal kevesebb a szexuális töltete (akár nulla, például egy óvodás kislány is lehet szép, de semennyire nem szexuális), és sokkal inkább az arcon van a hangsúly. gondolom, az arcodra nem húzod rá a zsákot.

okt. 27. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!