Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mas is mamabugyiban simán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas is mamabugyiban simán találkozik olyannal aki?

Figyelt kérdés

barátzónás de aki tetszik ott fel nem veszel mamabugyit hanem tanga vagy valami bombaszexi csipkebugyi?

Másról is van szó feszülős farmer akinél be akarsz vágódni de mackónaci akinél nem.

Más is így van? 29N

okt. 27. 17:50
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
44%

Vagy megjátszod magad, hogy milyen szexi vagy, vagy adod önmagad, nem becsapván a másik felet, ki is vagy te...

Minden nő és más értelemben persze minden férfi is dönthet a megjátszás vagy a természetes viselkedés, megjelenés között.

okt. 27. 17:57
 2/31 anonim ***** válasza:
88%

Én ugyanazt hordom bárkinél - barát, ismerős, randipartner...

Amiben jól érzem magam (nyilván nem igénytelen gúnya, de nem is csípem ki magam extrán, mert nem érzem jól magam benne)

okt. 27. 17:58
 3/31 anonim ***** válasza:
28%
ahh, akkor meg kell neznem milyen bugyi van a lanyon, ha atjon. ha nem mamabugyi, akkor az enyém lesz.
okt. 27. 17:59
 4/31 anonim ***** válasza:
44%

Igen, én is igy szoktam, ahogy Te, Kérdező.

34/F

okt. 27. 18:02
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha egész nap bevág és igazgatnom kell, akkor biztos nem tudom önmagam adni :D
okt. 27. 18:07
 6/31 anonim ***** válasza:
62%
Nincs mamabugyim, teli bugyiból is ízlésesebbek vannak, amiket itthon, menstruáció esetén hordok, de a tanga nálam az általános viselet. Nem aszerint öltözködöm, hogy kivel találkozom. Boltba elszaladni jó a sima farmer, póló, sportcipő, smink nélkül, ápolt, de semmi extra külső, de ha találkozom valakivel, buliba megyek, úgymond tartalmasabb program van, akkor szeretem kicsípni magam, és jobban fordítok időt a megjelenésemre.
okt. 27. 18:27
 7/31 anonim ***** válasza:
70%
Ha alapból bomba a nő a mackónaci, és a mamabugyi sem tud elvenni tőle. Inkább még ez is hozzáad. 31/F
okt. 27. 18:35
 8/31 anonim ***** válasza:
17%

Az biztos, hogy személy szerint extra szexin és csinosan öltöztem fel például a legutóbbi randimra is, mert brutálisan érdekelt és megfogott a fiú...

Nyilván más helyzetekben azért ennyire nem igyekeztem.😎

okt. 27. 18:51
 9/31 anonim ***** válasza:
28%
Légyszi küldj magadról egy ilyen mamabugyis, melegítő nacis képet. 🥰 Próbálj meg szexi lenni benne. 😍😍
okt. 27. 18:52
 10/31 anonim ***** válasza:
49%

"Ha alapból bomba a nő a mackónaci, és a mamabugyi sem tud elvenni tőle. Inkább még ez is hozzáad."

de azért kocsányon lóg a szemed, ha a bomba nő mackónaci helyett picsanaciban van

okt. 27. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!