Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszer csak nem ír a csaj...?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer csak nem ír a csaj...?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem két hónapja egy csajjal, akivel reggel, délben, este mentek az üzenetek oda-vissza. Aztán elkezdtek ritkulni, pedig találkozgattunk is. Ha nem írok neki, akkor napokig nem keres, ha írok neki, akkor megindul a beszélgetés és szívecske meg minden.

Valahol már elengedtem, mert érzem már nem vagyok érdekes neki, de akkor miért ír vissza és miért ír olyanokat, hogy jó lenne ez meg az? Már a sima ghost-ingot is érteném, de ezt így nem. Lányok, magyarázzátok már el, ha nem érdekel valaki, akkor miért írogattok vele?

F/29

okt. 27. 10:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az adott hölgyet kérdezd meg, hogy mi a helyzet, hol tart az ismerkedés köztetek, mennyire veszi komolyan. Esetleg, hogy neked mi esne jól a kapcsolattartás terén.

Simán el tudom képzelni, hogy ez valami kommunikációs félreértés köztetek.

okt. 27. 10:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon adom az első válaszát! N
okt. 27. 10:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt szerencsém pár olyan nőhöz, akik nagyon érdekesen értelmezték ezt a férfiak kezdeményezzenek dolgot. Szóval ők is elvárták hogy mindig én írjak, és ugyanez amit te is említesz, hogy olyankor teljesen nyitottak voltak rám minden értelemben. Sőt volt amelyik ha pár napig nem jelentkeztem, már nagyon is hiányolt. De ez hogy ő rám írjon, ez valamiért kizárt dolog volt nekik. Én veled ellentétben megkérdeztem az egyiküket erről, na ő azt mondta hogy szerinte a férfinak kell írnia a nőnek. Csak ez valahogy nagyon elszállt idiótaság szerintem ahogy ők ezt értelmezték, mert max arra vonatkozna hogy kezdetben, aztán később már kölcsönösen lenne normális keresni egymást. De itt is mindig ez volt a téves elvárás, hogy én keressem csak és kizárólag férfiként őt, mert ő nőként nem írhat rám. Aztán puffogott amikor épp nem kerestem vagy én vártam írjon, meg másokkal ismerkedett olyankor, akik szintén írogattak rá. Szóval vannak akiknél ez már nagyon össze van keveredve. És ugyanúgy feminista elveket vallottak, hogy nemek közötti egyenlőség. De közben sok másban meg a tradicionális hozzáállást várták el, akár randi kapcsán is. Sőt mint látod néhol még annál is többet, irreálisan egyenlőtlen módon. Szóval alaposan össze lettek kavarva a dolgok manapság, főleg egyesek fejében.
okt. 27. 11:03
 4/11 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem már, mindig az a válasz, hogy minden rendben...
okt. 27. 11:09
 5/11 anonim ***** válasza:

Persze hogy az a válasz :) Manapság közvetlen ghosting előtt is pontosan ezt fogja mondani a legtöbbjük. Oda jutottunk hogy a többséggel nem lehet nyíltan kommunikálni mert vagy beijed a semmitől és kitérő hazug választ ad, vagy letagadja ami történik, vagy egyből hárít és támad. Teljesen normális kérdések, és normális stílus esetén is.

Erre a viselkedésre én is mint látod csak egyetlen személytől kaptam eddig normális választ. Pedig másoknál is rákérdeztem már. De úgy sejtem a többinél is hasonló volt a helyzet, aki így állt hozzá. Én mai fejjel azt mondanám hogy felejtős az ilyen, nagyon tévesen látják a valóságot. És ha közelebb kerülnétek egymáshoz, ez akkor is ki fog ütközni mindenben: amiket ő maga elvár tőled és másoktól vs amit te cserébe tőle kapni fogsz. És többnyire fel se merül bennük, hogy teljesen hibásan látják. És megbeszélni se fogjátok tudni a folyamatos hárítás miatt.

okt. 27. 11:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

En akkor vagyok így ha nem vagyok tulzottan oda vkiért nem "remegek" ha nem ír vagy nem találkozunk.

Viszont ha ir találkozunk elhiv akármire is vagy nyomul bármi, azt szivesen veszem.

Ha ezeket nem tenné nincs rám állva vagy hanyagol abba meg nem halnék bele, nem fontos.

És igy alakul ki az ha vki törtet hív ír akar velem van akkor lehet a végén még egyutt is járunk, ellenkezo esetben ha meg épp nem ir vagy napokra is félretesz akkor is simán elvagyok nelkule szinte fel se tűnik hogy nem írt most.

okt. 27. 13:25
 7/11 A kérdező kommentje:
Amikor ír, akkor sűrű bocsánatkérés van és azt érezni minden ok. De hol a határ, hogy írjak és pancser lehetek, vagy nem írok és oktalanul gyanakszok? Nehéz ez...
okt. 27. 19:00
 8/11 anonim ***** válasza:

7

Hát nehéz ügy... Hogy mi az elfogadható, meg mi az, amikor hülyének nézik. Talán az lehet jó megoldás, ha az élő találkozásokra teszitek a hangsúlyt, és inkább ezt az írogatást a háttérbe. Nem mindenki szeret pötyögni, lehet ő is ilyen. De ha élőben rendben van, akkor talán működhet.

Az is lehet, hogy neki az elején több megerősítésre van szüksége, hogy jobban tudjon nyitni, kezdeményezni.

Még csak 2 hónap telt el, szerintem még pár hét próbálkozást megérhet a dolog.

okt. 27. 22:45
 9/11 anonim ***** válasza:

7

Vagy a telefont tudom még javasolni.

okt. 27. 22:46
 10/11 A kérdező kommentje:
Még azt nem tudom, hogy írjam/mondjam neki, hogy ez így nem fog menni, vagy csináljam azt amit ő és tűnjek el szó nélkül.
okt. 28. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!