Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez akkor randi volt?
Facen ismerkedtünk meg, aztán folyamatosak lettek a beszélgetések. Tegnap találkoztunk, 2 órára.
Nem randiként volt megbeszélve. Busszal menten aztán mondta, hogy szívesen hazavisz. Tudta, hogy a szüleim otthon vannak, most ha a kapuban összetalálkozik faterral mit mondok?
Lehet, hogy ő randevúban gondolkodik? Vagy simán barátként is ősszetalálkozna szüleimmel?
Én 24 vagyok, a férfi 33.
Valószínűleg randinak gondolta.
De amúgy hány éves vagy hogy annyira magyarázkodnod kéne szüleidnek?
Valószínűleg randi, de az is lehet csak barátként. Beszéltetek róla, hogy ki mit keres, avagy milyen jellegű ez a beszélgetés?
Egyébként online beszélgetés utáni első találka szerintem csak ismerkedés, nem tudod másik pontosan hogy néz ki, hogyan gesztikulál, milyen vele lenni, e miatt nem érdemes sok mindent mögé gondolni.
Mi van ha találkozik futólag szüleiddel? Semmi, köszön és megy tovább.
Nem beszéltünk semmi ilyesmit.
Jó, de azért 2 óra múlva már tudta, hogy érdeklem-e úgy.
Mondjuk egy face-s ismerkedésből azért nem biztos, hogy jó ötlet egyből beszállni egy idegen férfi autójába... De már mindegy.
Majd kiderül, hogy miben gondolkodik, szerintem legyél türelmes.
Apudéknak meg elég annyi, hogy egy ismerős hazahozott, pá. Felnőtt nő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!