Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy a lányok legkeményebb kritikusai maguk is lányok?

Figyelt kérdés
Nem egyszer olvastam már véleményeket itt a GYK-n, amikben kőkeményen kiosztották a mai csajokat. Ami hamar feltűnt a számomra, hogy a vélemények írói maguk is lányok és nők voltak. Egy fiú sem volt olyan kíméletlen, mint ők. Volt olyan pl., aki leírta, hogy ha fiú lenne, biztos, hogy homokossá válna és hogy csakis fiúbarátai vannak. Egy másik pedig úgy elhordta mindenféle ribancnak a többi csajt, hogy egy kocsmában is elismerően csettintettek volna. Miért van az, hogy ők sokkal dühösebbek, mint a fiúk?
2010. nov. 4. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert a nő nőnek a farkasa. A hímekért folytatott versenyben felül kell kerekedniük a többieken, akárhogyis. Ezért nem létezik női barátság, ezért nézik meg egymást az utcán és ribancozzák le a másikat, satöbbi.
2010. nov. 4. 18:48
 2/7 anonim ***** válasza:

alapvetően több oka lehet...

egyrészt leszögezném - sokszor irigység. Sokan akik nem tudnak úgy élni mint a "rib*ncok" de akarnak, inkább fikázzák őket.

másrészt mi jobban látjuk hogy milyenek a nők, és ez itt most már nem a partizásról szól. De tény és való, hogy barátságban sem állják meg annyira a helyüket. Látom hogy mi megy körülöttem, mindenki mindenki alá ásik, furkálódik, szövetkezik. büdös kis kígyók tudunk lenni, akiknek a barátság és a szavahihetőség, a titoktartás nem az erőssége.

A férfiak ezt nem látják, mert nem látják át ahogy a nő gondolkozik. ha a fiú összefut a lánnyal az utcán eszébe sem jut, hogy esetleg a lány direkt járt arra, ilyen és olyan célzattal, hogy "összefussanak" pedig lehet hogy de.

mi viszont átlátjuk hogy a másik mit furmánykodik:)

2010. nov. 4. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem ilyen alfa-nőstény dolog:D

Vagy azért mert irigyek, mert lelkük mélyén pl. ők is r*banckodnának (csak nem megy, mert csúnyák, stb), vagy túlzottan viktoriánus gondolkozásúak (mint pl. én, de próbálom visszafogni magam:D).

A külső lefikázására is ez áll: vagy irigyek, vagy nagyképűek, és csak ők lehetnek a szépek és a jók.

Ez egyébként egyetemes, ha megfigyeled: Általában a nők utálják a nőket:D (kivéve a leszbik)

És még valami: szerintem a nők szemetebbek, és rafináltabbak mint a pasik, mondom ezt úgy, hogy én is nő vagyok, szemét és rafinált XD Bár nem szoktam direktbe sokat szemétkedni olyannal, aki nem érdemli meg, de tény, hogy kíméletlenebb vagyok véleménynyilvánításban, mint a legtöbb pasi ismerősöm.

Egyébként, most hogy ezen gondolkoztam, a végső konklúzió az, hogy szerintem ez nagyban intelligenciafüggő is, és talán kevésbé nemfüggő. De kíváncsi vagyok mások véleményére is:)

19/N

2010. nov. 4. 18:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi, tetszenek a válaszok!

18.52-nek

Bocs, de nem értem azt, hogy

"de megpróbálom visszafogni magamat."

A vágyaidat, az indulataidat vagy a konzervatív gondolkodásodat próbálod visszafogni?

2010. nov. 4. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezért utálom a nőket... :) de én szemtől szemben sem vagyok behízelgő. a gyomrom kifordul ,mikor pl. kollegináim egymás előtt jaj, puszi, puszi, aztán meg az egyik elmegy, már kibeszélik...

undorító az összes nő, itt a neten szemtől-szemben is keménykednek, de élőben nem mernék ám.

nekem mindig fiúbarátaim voltak, a lánybarátokkal csak a baj volt. kollégákkal is csak idősebb nőkkel vagyok baráti viszonyba, azok már legalább úgy ahogy kinőtték ezt. nem az összes, de legalább néhány.

21L

2010. nov. 4. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:

:52-es vagyok

Valóban nem volt elég egyértelmű:) Szóval arra gondoltam, hogy megpróbálok kicsit "nyitottabb" lenni a témában> ha egy lányismerősöm meséli, hogy 2 sráccal csókolózott egy buliban (pl.) akkor nem lököm vissza csuklóból, hogy r*banc (nekem ez már annak számít). Próbálok néma lenni olyankor:D De mivel elég őszinte típus vagyok, nehezen megy, de próbálkozok.

(ez a csókolózós csak példa volt, volt hogy durvábbat hallottam, csak nem akartam ragozni:)

2010. nov. 4. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:
*18:52-es, bocsi, elütöttem:D
2010. nov. 4. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!