Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy a lányok legkeményebb kritikusai maguk is lányok?
alapvetően több oka lehet...
egyrészt leszögezném - sokszor irigység. Sokan akik nem tudnak úgy élni mint a "rib*ncok" de akarnak, inkább fikázzák őket.
másrészt mi jobban látjuk hogy milyenek a nők, és ez itt most már nem a partizásról szól. De tény és való, hogy barátságban sem állják meg annyira a helyüket. Látom hogy mi megy körülöttem, mindenki mindenki alá ásik, furkálódik, szövetkezik. büdös kis kígyók tudunk lenni, akiknek a barátság és a szavahihetőség, a titoktartás nem az erőssége.
A férfiak ezt nem látják, mert nem látják át ahogy a nő gondolkozik. ha a fiú összefut a lánnyal az utcán eszébe sem jut, hogy esetleg a lány direkt járt arra, ilyen és olyan célzattal, hogy "összefussanak" pedig lehet hogy de.
mi viszont átlátjuk hogy a másik mit furmánykodik:)
Ez szerintem ilyen alfa-nőstény dolog:D
Vagy azért mert irigyek, mert lelkük mélyén pl. ők is r*banckodnának (csak nem megy, mert csúnyák, stb), vagy túlzottan viktoriánus gondolkozásúak (mint pl. én, de próbálom visszafogni magam:D).
A külső lefikázására is ez áll: vagy irigyek, vagy nagyképűek, és csak ők lehetnek a szépek és a jók.
Ez egyébként egyetemes, ha megfigyeled: Általában a nők utálják a nőket:D (kivéve a leszbik)
És még valami: szerintem a nők szemetebbek, és rafináltabbak mint a pasik, mondom ezt úgy, hogy én is nő vagyok, szemét és rafinált XD Bár nem szoktam direktbe sokat szemétkedni olyannal, aki nem érdemli meg, de tény, hogy kíméletlenebb vagyok véleménynyilvánításban, mint a legtöbb pasi ismerősöm.
Egyébként, most hogy ezen gondolkoztam, a végső konklúzió az, hogy szerintem ez nagyban intelligenciafüggő is, és talán kevésbé nemfüggő. De kíváncsi vagyok mások véleményére is:)
19/N
Köszi, tetszenek a válaszok!
18.52-nek
Bocs, de nem értem azt, hogy
"de megpróbálom visszafogni magamat."
A vágyaidat, az indulataidat vagy a konzervatív gondolkodásodat próbálod visszafogni?
Ezért utálom a nőket... :) de én szemtől szemben sem vagyok behízelgő. a gyomrom kifordul ,mikor pl. kollegináim egymás előtt jaj, puszi, puszi, aztán meg az egyik elmegy, már kibeszélik...
undorító az összes nő, itt a neten szemtől-szemben is keménykednek, de élőben nem mernék ám.
nekem mindig fiúbarátaim voltak, a lánybarátokkal csak a baj volt. kollégákkal is csak idősebb nőkkel vagyok baráti viszonyba, azok már legalább úgy ahogy kinőtték ezt. nem az összes, de legalább néhány.
21L
:52-es vagyok
Valóban nem volt elég egyértelmű:) Szóval arra gondoltam, hogy megpróbálok kicsit "nyitottabb" lenni a témában> ha egy lányismerősöm meséli, hogy 2 sráccal csókolózott egy buliban (pl.) akkor nem lököm vissza csuklóból, hogy r*banc (nekem ez már annak számít). Próbálok néma lenni olyankor:D De mivel elég őszinte típus vagyok, nehezen megy, de próbálkozok.
(ez a csókolózós csak példa volt, volt hogy durvábbat hallottam, csak nem akartam ragozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!