Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön 5-10x annyi férfi van, mint nő. Miért nem beszél erről senki?
Én pár évente regisztrálok és általában hamar megcsömörlök. Mindig ugyanaz. Mindig ugyanazok a körök. A szeretőt kereső házas fazonok. A könnyű numerát keresők, akik azt hiszik rendben van 5 perc után kínosan erőltetett szexuális utalásokat, poénokat nyomni. Akinél nem ez van, abból meg harapófogóval kell húzni mindent. Ő kezdeményez beszélgetést, de két szavas mondatokban kommunikál. Nem kérdez semmit, max visszakérdez, hogy"és te?". Mintha tanárnéni lennék, aki feleltet, egyoldalú az egész, poénokat nem akarja venni. Tisztelet a kivételnek, de tényleg. Találkoztam párral, de nagyon sok ilyenre, amit fentebb írtam, jut 1-2 olyan, akivel jót lehet dumálni és nem foglalt, vagy perverz. És akkor kinézetről még nem beszéltünk, ez csak a chat oldala.
Szóval pár évente ha épp egyedülálló vagyok, felnézek. Egy héten belül besokalok és évekig megint nem megyek fel. Többen vagyunk így nők ismerősi körből. Gyanítom, hogy ez az egyik ok.
Mert oda sokan csak néhány numera reményében regisztrálnak, miközben házasok. Hallom hogy a nők naponta mennyi üzenetet kapnak, nem fogják mindet elemezgetni, meg válaszolgatni.
Másik oldalról pedig igaz hogy egy jó pasira viszont maguktól írnak rá, de szintén csak a dugni vágyók. Egy normális csak próbál szűrni a levekek között, de óhatatlanul beleveszi a külsőt is.
Ismerkedjetek személyesen, az sokkal eredményesebb.
Én sose tarskeresőztem, csak van női és ferfi barátom is aki igen. Meg olvasni is sokat lehet erről, főleg hogy a pasik kb mindenkire ráírnak. (Arról mar nem hogy egy joképűre meg a nők írnak naponta többen is)
És igen, ez igy valóban igazságtalan. Mindenki keresse meg az erdeklődésének megfelelő társaságot, máris van téma, és ugy sokkal egyszerűbb.
Nincs ebben semmi igazságtalan.
A nem top nők nem találnak top pasit csak alkalmi dugásra.
A top pasik dugnak 2-3 nőt párhuzamosan.
Az átlag férfiak azt hiszik nekik az átlag nők jutnak.
Nem: Átlag férfinak futottak még kategóriájú nő jut, mert az átlag nők csak náluk sokkal jobb pasiba tudnak beleszeretni.
Tudomásul kell venni, hogy az ismerkedési piac kegyetlenül kapitalista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!