Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A barátotok milyen vacsorával lepjen meg titeket, minek örülnétek? :D
:)ez kedves..
A kaja már mindegy!Ha értem,kedvemért igyekszik már levett a lábamról!Én a különlegességeket kedvelem...és az egyszerűt..hagyományost..meg amit rég ettem..az egészségest.... :)
Ez nagyon kedves!
Nagy fába vágna a fejszéjét az a fiú,aki nekem szeretne meglepetés-vacsit csinálni.Válogatós vagyok,viszont nagyon könnyen le lehet venni a lábamról.
Meg igazából a hangulata fontosabb számomra,mint konkrétan az étel:) Lehet,hogy egy egyszerű rántott csirkemell sült krumplival és zöldségkörettel,ha vannak gyertyák,szép terítő,halk zene,akkor már csodálatos lesz az este.Viszont hiába várna akármilyen flinc-flancos kajával ha nincs meg a hangulat annyira nem tetszene,mint az előző.
De mindkét esetben értékelném a figyelmességét,kedvességét:)
Egyébként szerintem a rántott hús sültkrumplival pl. olyan kaja amit szinte mindenki szeret és könnyen elkészíthető:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!