Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok videohivasba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok videohivasba beszelni de o ezt nem erti meg, es ebbol van a vita. Hogyen ertessem ezt meg vele?

Figyelt kérdés

Nincs onbizalmam, es kameraban nagyon nem erzem magam szepnek.

De o mindig mondja amikor hivasba beszelunk hogy kapcsoljak kamerat. Mar tiszta ideg vagyok, a siras van rajtam mert nem fogom begkapcsolni. Es nem erti meg.

Megertem hogy latni akar, de miert olyan nagy dolog hogy nem akarom magam videohivasba mutatni?

O sem enged es en sem.

Azt mondja egyet ker tolem, es azt sem teljesitem neki.

De ha egyszer csunyanak erzem magam kameraba miert nincs benne egy kis empatia..

Szerintetek megerthetne engem, vagy teljesen jogos a reszerol hogy emiatt vitazik velem?

okt. 21. 22:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
30%
Nem kell senkinek az olyan pancser, akinek semmi emlékkép nincs a fejében a saját barátnőjéről, ami azért pár napig kitart. Ez azt hiszi ha nem lát, nem is létezel. Mondjuk ez egy komoly red flag. Vagy hülye a csávó, nulla vizuális memóriával, vagy nárcisztikus.
okt. 22. 02:17
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Hogy akarsz igy ismerkedni, ha ennyire nincs onbizalmad? Ezt senki nem fogja tokeralni hosszutavon, baromi faraszto.

Menj pszichologushoz, aztan majd ha kb okesan allsz a dologhoz, akkor ismerkedj. Ennek, amit most csinalsz, semmi ertelme.

okt. 22. 04:29
 13/21 anonim ***** válasza:
32%
Azért mert nem akar neked mindenki ugrálni, hogy kamerázgatni akarsz, mert oké legyen ahogy parancsolod? Épp akkor van önbizalma ha beint neked hogy kamerázgass magaddal ha annyira akarsz, én nem szeretnék, élőben érdekes van önbizalma. Te meg ne a kamerára izgulj hanem azon legyél hogy lebeszéld a köv találkozót, addig meg hagyd békén a csajt, kis önbizalomhiányos kameramániás. Annyira kell neked hogy otthon a szobádban kamerázgass, hogy már találkozni se mersz senkivel.
okt. 22. 05:02
 14/21 anonim ***** válasza:
56%

"Ezt senki nem fogja tokeralni hosszutavon, baromi faraszto."

😄 Mit?

Nekem ugyan nincs bajom az önbizalmammal...de sose beszélek videóban, mert utálom. Ha valakivel pl 1 éve vagyok akkor se.

Aki ezt nem bírja megérteni mehet Isten hírével.

okt. 22. 07:52
 15/21 anonim ***** válasza:
35%
Jesszus kérdező nagyon gyerekes dolog miatt hisztizel. Szerinted más nem néz ki gázul videóhívásban? Nekem is olyan a fejem mint egy tégla és tokám is van rajta. Ki a frászt érdekel ha a párommal beszélek meg pláne? Ha ennyit sem vagy képes tenni egy kapcsolatba akkor előbb pszichológussal kellett volna rendbe tetetni az önbizalmadat és csak utána kapcsolatot keresni. Az önbizalom hiányod állandó probléma lesz minden egyes kapcsolatodban sőt az életben is. Én utálok olyan emberekkel is dolgozni akik semmiben sem határozottak mert hogy jaj nekik milyen kevés az önbizalmuk. Ne legyél ennyire nyámnyila ha már felnőtt kategóriába raktad a kérdésed akkor nőj is fel.
okt. 22. 11:02
 16/21 anonim ***** válasza:
Lehet szakítani mert nem egyeztek meg. Azt nem ertem, hogy miért baj a kamera amikor élőben már látott téged, tudod úgy él helyezni, hogy a legszebb formád mutasd, de okay. Egyébként igen az önbizalomhiánnyal kezdeni kéne valamit mert ha nem csinálod mindig útban lesz. Lehet az féltékenység, vagy mentális betegség belőle. Nem hülyeség a dolog.
okt. 22. 11:11
 17/21 anonim ***** válasza:
28%

Akinek onbizalmi problemai vannak, ilyen szinten, annak nem csak a videohivassal van baja.

Tudom, mert egy idoben en is voltam ilyen, csak aztan valtoztattam rajta.

Az ilyen ember mindnekivel osszehasonlitja magat, naphosszat hajtogatja, hogy mennyire ronda masokhoz kepest, folyamatosan kell neki a partnertol a visszacsatolas, megy majd az allando feltekenykedes…

Ezt nem fogja senki toleralni.

okt. 22. 11:37
 18/21 anonim ***** válasza:
A magánélet tiszteletben tartása fontos lenne. A videósok videózzanak magukban, senki nem fogja bekapcsolni a videót a klotyóban vagy amikor buszon utazok.
okt. 22. 15:42
 19/21 anonim ***** válasza:

15 Gondolom így hápogva mondod, hogy dehát a paaááárod vagyok mit zavar hogy így látlak?

Mert ő nem akar webkamerázni ennyi. Te meg mutogassad magad meg bámuld a telefont mint egy idióta. Miközben telefonálás közben mondjuk nézhetnél a lábad elé ha mész, vagy nézhetnél valami természetet, vagy bármit ami azért a telefonodnál jóval távolabb van tőled, jobban esik a szemnek is. Beszűkült idióták akarnak napi órákat még pluszban a telefonjukra meredni.

okt. 22. 19:38
 20/21 anonim ***** válasza:
okt. 22. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!