Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok videohivasba beszelni de o ezt nem erti meg, es ebbol van a vita. Hogyen ertessem ezt meg vele?
Nincs onbizalmam, es kameraban nagyon nem erzem magam szepnek.
De o mindig mondja amikor hivasba beszelunk hogy kapcsoljak kamerat. Mar tiszta ideg vagyok, a siras van rajtam mert nem fogom begkapcsolni. Es nem erti meg.
Megertem hogy latni akar, de miert olyan nagy dolog hogy nem akarom magam videohivasba mutatni?
O sem enged es en sem.
Azt mondja egyet ker tolem, es azt sem teljesitem neki.
De ha egyszer csunyanak erzem magam kameraba miert nincs benne egy kis empatia..
Szerintetek megerthetne engem, vagy teljesen jogos a reszerol hogy emiatt vitazik velem?
Hogy akarsz igy ismerkedni, ha ennyire nincs onbizalmad? Ezt senki nem fogja tokeralni hosszutavon, baromi faraszto.
Menj pszichologushoz, aztan majd ha kb okesan allsz a dologhoz, akkor ismerkedj. Ennek, amit most csinalsz, semmi ertelme.
"Ezt senki nem fogja tokeralni hosszutavon, baromi faraszto."
😄 Mit?
Nekem ugyan nincs bajom az önbizalmammal...de sose beszélek videóban, mert utálom. Ha valakivel pl 1 éve vagyok akkor se.
Aki ezt nem bírja megérteni mehet Isten hírével.
Akinek onbizalmi problemai vannak, ilyen szinten, annak nem csak a videohivassal van baja.
Tudom, mert egy idoben en is voltam ilyen, csak aztan valtoztattam rajta.
Az ilyen ember mindnekivel osszehasonlitja magat, naphosszat hajtogatja, hogy mennyire ronda masokhoz kepest, folyamatosan kell neki a partnertol a visszacsatolas, megy majd az allando feltekenykedes…
Ezt nem fogja senki toleralni.
15 Gondolom így hápogva mondod, hogy dehát a paaááárod vagyok mit zavar hogy így látlak?
Mert ő nem akar webkamerázni ennyi. Te meg mutogassad magad meg bámuld a telefont mint egy idióta. Miközben telefonálás közben mondjuk nézhetnél a lábad elé ha mész, vagy nézhetnél valami természetet, vagy bármit ami azért a telefonodnál jóval távolabb van tőled, jobban esik a szemnek is. Beszűkült idióták akarnak napi órákat még pluszban a telefonjukra meredni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!