Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Macskás középkorú nők, inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Macskás középkorú nők, inkább maguknak valók lehetnek? Nem akarnak ismerkedni?

Figyelt kérdés
Ikerházban lakom egyedül, és mikor a falszomszédban lakó néni meghalt, akkor az egyszem lánya,akit gyerekkorunk óta ismerek, kiadta albérletbe, egy macskás nőnek. Még áradozott is, hogy milyen kedves és aranyos, meg viccelődött, hogy lehet összejövünk, és akkor ő elveszíti a tuti albérlőjét, persze ezzel kicsit beleültette a bogarat is a fülembe. De, hogy tényleg kedves aranyos volna, azt nem tudom. Már több mint 1 hónapja lakik itt, és egyszer láttam, akkor sem köszönt vissza. Sőt a napokban becsöngettem, mert van a járda és az út közt mindkettőnknek egy füves rész amit nekünk kell levágni, és ő biztos nem fogja, viszont a kocsijával mindig az utcán áll, és persze szóltam volna, hogy álljon kicsit arrébb, hogy az ő részét is lenyírjam , de ki sem nyitotta az ajtót.
okt. 21. 12:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar köszönni, mert tudja, hogy haverkodásnak vennéd. Erre az a bizonyíték, hogy itt nyávogsz, hogy nem köszön vissza. Leszarnád ezt, ha pasi lenne.
okt. 21. 15:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Macskás nőként én már régen nem akarok ismerkedni.Kiábrándultam az emberekből.A kapcsolatokból meg még jobban.
okt. 22. 04:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Nehéz megállapítani, én az éven költöztem (bérházba) és pár hónap eltelt mire bemutatkoztam pl a szomszédoknak, mert mindig csak rohanásban voltam valahova. Igaz én köszöntem nekik futólag, de elég ritkán találkoztunk/unk. Egyáltalán nem személyes, egyszerűen csak annyira nem volt a fókuszomban. Ja és a lényeg, én is macskás nő vagyok, csak 20onéves haha.

De nem tudom mi lehet az oka, írtad, hogy egyszer láttad, ő is biztosan látott téged? Amikor ki sem nyitotta az ajtót vajon biztosan otthon volt, vagy nem aludt-e épp stb. Sokszor bármiféle szándékosság nélkül tudunk bunkónak tűnni, azért még ne írd le, lehet hogy sok minden zajlik most az életében. A kérdésed meg annyira vicces, füvet nyíró középkorú férfiak, inkább társaságkedvelőek lennének?Akarnak ismerkedni? 1 db emberről szól a kérdésed, de még lehet, hogy rá se illik a leírás. Ja és a macskák is jó fejek, néha... :D

okt. 24. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!