Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Macskás középkorú nők, inkább maguknak valók lehetnek? Nem akarnak ismerkedni?
Nehéz megállapítani, én az éven költöztem (bérházba) és pár hónap eltelt mire bemutatkoztam pl a szomszédoknak, mert mindig csak rohanásban voltam valahova. Igaz én köszöntem nekik futólag, de elég ritkán találkoztunk/unk. Egyáltalán nem személyes, egyszerűen csak annyira nem volt a fókuszomban. Ja és a lényeg, én is macskás nő vagyok, csak 20onéves haha.
De nem tudom mi lehet az oka, írtad, hogy egyszer láttad, ő is biztosan látott téged? Amikor ki sem nyitotta az ajtót vajon biztosan otthon volt, vagy nem aludt-e épp stb. Sokszor bármiféle szándékosság nélkül tudunk bunkónak tűnni, azért még ne írd le, lehet hogy sok minden zajlik most az életében. A kérdésed meg annyira vicces, füvet nyíró középkorú férfiak, inkább társaságkedvelőek lennének?Akarnak ismerkedni? 1 db emberről szól a kérdésed, de még lehet, hogy rá se illik a leírás. Ja és a macskák is jó fejek, néha... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!