Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Macskás középkorú nők, inkább maguknak valók lehetnek? Nem akarnak ismerkedni?
#3. Kár velem veszekedni, csak egy kérdést tettem fel,nem akarok vele mindenáron összejönni.🙂
Ha nem nem,ennyi!
#5 Ez is igaz lehet, csak ettől még nem kell bunkónak lenni, és nem köszönni vissza.
Tulajjal amúgy néha szokok üzenetet váltani,múltkor is ramírt,es előre bocsánatot kért amiért par napig vésnek. Akkor írtam is neki, hogy nem kell félnie,hogy összejövök vele,mert vissza sem köszön 🤣
Ezen mondjuk meglepődött,mert amúgy régi albérlője,ugyanis előtte lakást bérelt tőle.
Attól, hogy egy macskás nő veled így viselkedik, nem minden macskás nő ilyen. Nekem is van macskás nő ismerősöm, ő próbálkozik az ismerkedéssel azért és kedves.
A bunkóság meg veleszületett tulajdonság általában, nem nem, háziállat és kor függvénye.
Hogy nem köszönt vissza az bunkóság.
Hogy nem nyitott ajtót, lehet nem hallotta, lehet fürdött, lehet fejhallgató volt a fején.
Az is lehet, neki is előadta a tulaj, hogy ismerkedhetnétek, és ezt nem akarja, mert nem jösz bbe neki vagy mert nem is akar ismerkedni. Miért? Jól megvan egyedül, nemrég szakított és a háta közepére sem kíván egyelőre pasit.
Lol.Miért gondolják itt mindig, hogy aki macskával él édes kettesben az biztos kiéhezett?
Annyi szeretet és babusgatást úgy sem tudsz neki adni mint a cicu.🧋😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!