Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Macskás középkorú nők, inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Macskás középkorú nők, inkább maguknak valók lehetnek? Nem akarnak ismerkedni?

Figyelt kérdés
Ikerházban lakom egyedül, és mikor a falszomszédban lakó néni meghalt, akkor az egyszem lánya,akit gyerekkorunk óta ismerek, kiadta albérletbe, egy macskás nőnek. Még áradozott is, hogy milyen kedves és aranyos, meg viccelődött, hogy lehet összejövünk, és akkor ő elveszíti a tuti albérlőjét, persze ezzel kicsit beleültette a bogarat is a fülembe. De, hogy tényleg kedves aranyos volna, azt nem tudom. Már több mint 1 hónapja lakik itt, és egyszer láttam, akkor sem köszönt vissza. Sőt a napokban becsöngettem, mert van a járda és az út közt mindkettőnknek egy füves rész amit nekünk kell levágni, és ő biztos nem fogja, viszont a kocsijával mindig az utcán áll, és persze szóltam volna, hogy álljon kicsit arrébb, hogy az ő részét is lenyírjam , de ki sem nyitotta az ajtót.
okt. 21. 12:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nő veled nyilván nem úgyhogy hiába akarod őt megpakolni.
okt. 21. 12:28
 2/13 A kérdező kommentje:
#1 Annyira azért nem görcsölök az ismerkedésen, de, hogy még mint szomszéd , úgy sem akar velem beszélni, pláne nem is köszön vissza, az azért fura, mintha kerülne mindenkit.
okt. 21. 12:32
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Hagyd békén!
okt. 21. 12:36
 4/13 A kérdező kommentje:

#3. Kár velem veszekedni, csak egy kérdést tettem fel,nem akarok vele mindenáron összejönni.🙂

Ha nem nem,ennyi!

okt. 21. 12:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a tulaj neki is előadta ezt a dumát, és most inkább kerül, mert nem akarja, hogy nyomulj. Nem tudhatod, hogy milyen élete volt. Lehet, hogy hosszú idő után végre egy kis nyugalomra vágyik. Attól, hogy egyedül él és macskája van, még nem biztos, hogy ismerkedni akar.
okt. 21. 13:01
 6/13 A kérdező kommentje:

#5 Ez is igaz lehet, csak ettől még nem kell bunkónak lenni, és nem köszönni vissza.

Tulajjal amúgy néha szokok üzenetet váltani,múltkor is ramírt,es előre bocsánatot kért amiért par napig vésnek. Akkor írtam is neki, hogy nem kell félnie,hogy összejövök vele,mert vissza sem köszön 🤣

Ezen mondjuk meglepődött,mert amúgy régi albérlője,ugyanis előtte lakást bérelt tőle.

okt. 21. 13:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy egy macskás nő veled így viselkedik, nem minden macskás nő ilyen. Nekem is van macskás nő ismerősöm, ő próbálkozik az ismerkedéssel azért és kedves.

A bunkóság meg veleszületett tulajdonság általában, nem nem, háziállat és kor függvénye.

okt. 21. 13:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogy nem köszönt vissza az bunkóság.

Hogy nem nyitott ajtót, lehet nem hallotta, lehet fürdött, lehet fejhallgató volt a fején.

Az is lehet, neki is előadta a tulaj, hogy ismerkedhetnétek, és ezt nem akarja, mert nem jösz bbe neki vagy mert nem is akar ismerkedni. Miért? Jól megvan egyedül, nemrég szakított és a háta közepére sem kíván egyelőre pasit.

okt. 21. 13:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy veled nem akar ismerkedni. Lehet, hogy senkivel. Ki tudja milyen traumák érték. Ha valaki nem nyitott a velem való beszélgetésre, én nem szoktam erőltetni. Hagyd.
okt. 21. 14:00
 10/13 anonim ***** válasza:
90%

Lol.Miért gondolják itt mindig, hogy aki macskával él édes kettesben az biztos kiéhezett?

Annyi szeretet és babusgatást úgy sem tudsz neki adni mint a cicu.🧋😁

okt. 21. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!