Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csalados ember kihasznalt regebben, en vagyok a hibas vagy o?
Kihasznalt es letiltott. Nagyon fiatal voltam es naiv is. Ugy volt fent tarskereson hogy csaladja volt de en errol nem tudtam csak evekkel kesobb tudtam meg. Beszelgettunk..talalkoztam vele es kihasznalt engem, manipulalt es feltem is. Egy sotet erdos helyre vitt. Nem fekudtunk le, remelem ertitek mi tortent, nem szeretem reszletezni.
Aztan letiltott.
Evekkel ezelott tortent de most sem tudom feldolgozni, szuz voltam es az is vagyok.
Es ismerkedni sem merek mert felek hogy pont olyannal kezdek el ismerkedni akit ismer es elmondja neki mit tett velem.
En vagyok a hibas vagy o?
Szerintem hasznos lehet felkeresni egy pszichológust, aki segít neked feldolgozni a történteket!
Természetesen a férfi a legnagyobb felelőse ennek az egésznek, aki kihasznált téged, de az is tény hogy a naivitásod is szerepet játszott ebben... Idegen férfiak autójába nem ülünk be:( De ezt már más is benézte, meg rosszabbakat is... Szerintem csak úgy fog menni a feldolgozás, ha reálisan megvizsgálod az egész történetet, de ebben szerintem mindenképpen jó lenne a szakemberi segítség.
Szorítok neked!! Egy tróger miatt nem éri meg rosszul lenni, mert az élet nagyon szép is tud lenni. Van sok normális, rendes férfi még a világon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!