Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők: volt már olyan, hogy egy férfi olyan nagy hatással volt rátok, hogy belementetek olyan dologba is, amire korábban azt mondtátok, hogy nem?
Akármi lehet:
- Szexuális dolog.
- rávesz, hogy vegyél fel neki kölcsönt, vagy adj neki pénzt.
- eléri, hogy szakítsd meg a kapcsolatot a legjobb barátnőddel, mert ő neki nem szimpatikus,
Stb.
Akinek volt:
Utólag hogyan értékelitek ezt?
Adjak neki penzt? :D Teljesen elvesztene a presztizset elottem. Amugy meg nem is tudnam megtenni,felnek a csaladom bosszujatol. Nem az enyem amit ramirattak.
Baratno: ezert kell inkabb a baratokat tavoltartani az ilyen betegesen birtoklo ferfitol. :D Az meg mas eset ha a barat v baratno a parkapcsolatom ellen beszel, vagy bunko a baratommal akkor azt a baratsagot magamtol leepitem .
Szexuális téma. Nem bántam meg.
De semmi ilyen jellegű hülyeségemet nem szokásom megbánni :D
A többi példa már meredekebb, ha annyira behülyítene valaki, azokat már tuti megbánnám utólag.
Volt. Annó azt mondtam, hogy soha nem lesz hitelem. Aztán jött egy pasi, akiből évek után a férjem lett és hitelből megvettük a közös házunkat.
Annó azt is mondtam,hogy nekem aztán sosem lesz gyerekem. A férjemtől mégis lett.
Nem. Ismerem magam.
Egyetlen olyan tulajdonságom van, amit szeretek és nem tettem érte semmit, csak ezt dobta a gép, és az az, hogy nem engedek a nyomásnak. Ha tizenévesen arra, hogy valaki előkapott egy füves cigit, az volt a reakcióm, hogy "kabbe gyíkok, én leléptem", akkor majd felnőttként megcsinálok megalázó vagy buta dolgokat? Kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!