Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők: volt már olyan, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők: volt már olyan, hogy egy férfi olyan nagy hatással volt rátok, hogy belementetek olyan dologba is, amire korábban azt mondtátok, hogy nem?

Figyelt kérdés

Akármi lehet:

- Szexuális dolog.

- rávesz, hogy vegyél fel neki kölcsönt, vagy adj neki pénzt.

- eléri, hogy szakítsd meg a kapcsolatot a legjobb barátnőddel, mert ő neki nem szimpatikus,

Stb.

okt. 17. 19:06
A kérdező szavazást indított:
Volt.
Nem volt ilyen.
30 szavazat
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

Akinek volt:

Utólag hogyan értékelitek ezt?

okt. 17. 19:09
 2/20 anonim ***** válasza:
34%

Adjak neki penzt? :D Teljesen elvesztene a presztizset elottem. Amugy meg nem is tudnam megtenni,felnek a csaladom bosszujatol. Nem az enyem amit ramirattak.

Baratno: ezert kell inkabb a baratokat tavoltartani az ilyen betegesen birtoklo ferfitol. :D Az meg mas eset ha a barat v baratno a parkapcsolatom ellen beszel, vagy bunko a baratommal akkor azt a baratsagot magamtol leepitem .

okt. 17. 19:20
 3/20 anonim ***** válasza:
52%

Szexuális téma. Nem bántam meg.

De semmi ilyen jellegű hülyeségemet nem szokásom megbánni :D

A többi példa már meredekebb, ha annyira behülyítene valaki, azokat már tuti megbánnám utólag.

okt. 17. 19:31
 4/20 anonim ***** válasza:
65%
Soha nem volt ilyen személy az életemben - nemcsak párkapcsolati értelemben - és soha nem is lesz. Nem vagyok befolyásolható.
okt. 17. 19:33
 5/20 anonim ***** válasza:
62%

Volt. Annó azt mondtam, hogy soha nem lesz hitelem. Aztán jött egy pasi, akiből évek után a férjem lett és hitelből megvettük a közös házunkat.

Annó azt is mondtam,hogy nekem aztán sosem lesz gyerekem. A férjemtől mégis lett.

okt. 17. 19:41
 6/20 anonim ***** válasza:
71%
#5 a kérdésben nem a közös jövőre szánt hitelről van szó férjjel, hanem egy pasinak felvettről hogy valami balf.szságból kelljen kimenteni, gyerekről meg szó sem volt szóval nem sikerült a kérdésre válaszolnod :)
okt. 17. 19:46
 7/20 anonim ***** válasza:
81%
Igen, szexuális jellegű dolgok. Akkor igazából magamat is meggyőztem, hogy persze, jó lesz, egyszer élünk. De nem, az nagyon nem én voltam és rá is ment az addig amúgy szuper kapcsolatunk házasság előtt nem sokkal. Nem tudtam ezt elrendezni magamban, kiábrándultam lassacskán.
okt. 17. 20:21
 8/20 anonim ***** válasza:
69%

Nem. Ismerem magam.

Egyetlen olyan tulajdonságom van, amit szeretek és nem tettem érte semmit, csak ezt dobta a gép, és az az, hogy nem engedek a nyomásnak. Ha tizenévesen arra, hogy valaki előkapott egy füves cigit, az volt a reakcióm, hogy "kabbe gyíkok, én leléptem", akkor majd felnőttként megcsinálok megalázó vagy buta dolgokat? Kétlem.

okt. 17. 20:21
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal, éretlen és tapasztapatlan voltam. Mai eszemmel fel nem fogom, hogy hogy tudtam bemagyarázni magamnak, hogy ez így kell legyen, hogy megteszek dolgokat, amiket nem akarok. Szégyellem, nem beszélek róla senkinek, próbálom elfelejteni.
okt. 17. 21:08
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szexuális jellegű kapcsolatba kezdtem valakivel, akivel amúgy nagyon nem erkölcsös dolog kikezdeni.
okt. 17. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!