Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz szerintetek, ha így írok rá?
Nem gáz!!! Lehet próbálkozni.
Ha visszautasít akkor pedig ne okold magad semmiért se! Nem te tehetsz róla!
Köszönöm.
Csak azt nem szeretem, ha nagyon bunkó módon válaszolnak vissza. 95% normális volt eddig de találkoztam olyannal hogy...
Egy normális nem-el semmi bajom nincs, értek szóból nem vagyok erőszakos, elköszönök és ennyi. Tudom h. a legjobb pasi sem tetszhet mindenkinek.
Meg a legjobb lány sem azért minden pasinak😉
Mindenkinek más az ideálja ez tény
De próbálkozni mindig lehet
Én azt szoktam mondani, hogy tedd meg és maximum bánd meg, de ha nem is próbálod meg már eleve veszítesz így pedig még akár jól is elsülhet a dolog ha ott fent is úgy akarják
4.
De milyen ismerkedési forma nem gáz? Az összes az. Erőltetett műbeszélgetések, "Megmondaná mennyi az idő?", nem jobb, mint nyíltan megmondani, hogy "itt láttalak, szeretnélek megismerni".
De, gáz. Ha szimpi vagy,behuzlak és elkezdünk beszélgetni. Ha nem,akkor ne írj rám külön,nem véletlenül nem huztalak jobbra.
Anno sokan írtak így rám és engem zavart.
Fordítva is jártam így,mielőtt bárki nekem esne. Engem is elutasított az adott férfi. Szóval röviden: ne írj rá így senkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!