Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy nőnek kb nincs melle az oké, de ha egy férfinak nincs nagy farka akkor az már vállalhatatlan?
Tudod mihez hasonlít? Kb olyan lehet, mint egy rövid hüvely, olyan, akinek minden fáj, kb csak makkot tud befogadni. Tudnál vele úgy szexelni, hogy nem tudod rendesen berakni neki? Úgy talán még el sem tud menni az ember, nem nagyon érez semmit.. Persze kisfarkúnak pont ideális, jól összepasszolnak.
Esetleg valami alkati deformitáshoz hasonlíthatod még, ami lohasztóan hat a férfiakra, ha meglátják.. mondjuk egy góliátcsikló, ami megmerevedik szexnél, vagy igazán durván nagy szeméremajkak.
Az a helyzet, hogy 12centi alatti méret NAGYON ritka(itt nálunk), és igen, sokan megszívják vele, más meg kar nélkül születik, vagy 2-3-4-6 ujjal, downnal vagy más testi hibával, ők is megszívják, vagy láb nélkül, vagy mittudomén, nyitott gerinccel. A mikropénisz egy szélsőséges, extrém eltérés és igen, ez szívás. Nőknél is van ilyen, csak nyilván nem a péniszüknél, hanem másfajta szélsőséges testi rendellenesség, van, akin két lyuk van, vagy mittudomén, nem vagyok otthon eltérő nemiszervekben. A mikropéniszról is csak azért hallottam, mert megpróbáltam lefeküdni egy ilyen pasival és akkor tűnt fel.. Tudom, megszívtátok, ez van, úgy kell párt keresnetek, mint bármelyik másik "testi sérültnek". 12 centi felett meg nemtökmindegy? Jobb, ha nagyobb, de amíg kemény, addig ne nagyon érdekeljen már, másnak meg nagyobb mérettel van más gondja. 12 centi felett nem nagyon érdekli a nőket. Fogyj le, akkor nagyobbnak érződik!
De egyébként te tényleg nagyon buta vagy.
Az lenne jobb hasonlat, ha a nőnek olyan rövid lenne a hüvelye, hogy max a makkot tudnád bedugni, nyilván nem élveznéd úgy a szexet. Kicsi pénisszel is ez van, ha valaki nem érzi akkor nem jó, ennyi.
A mellek mérete teljesen lényegtelen ebből a szempontból, csak ki mit tarr esztétikusnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!