Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában a nők vonzónak tartják az olyan elvont férfiakat, mint amilyen Perselus Piton? Tetszik nekik, hogy titokzatos, magának való, de ugyanakkor intelligens?
Nem azt mondom, hogy anyám hozzáállása a jó, hogy ha leesek valahonnan, még kapok is egy nagy pofont, de hát igen, miután konkrétan az összes biztonsági előírást megszegték, lehet hogy nem kellett volna olyan lazán szórni a bátorságért a pontokat.
Mondjuk a 7. részben Dumbledore-ról jól lekapják a keresztvizet, bár azt már elég hardcorenak is tartom ez előtte lévő mennybemenetele után. Igazából lehet hogy át kellene alakítani a kommentszekciót arra, hogy írj egy feddhetetlen Harry Potter karaktert és nézni ahogy alatta elkezdődik a csata.
Piton az egyik legösszetettebb karakter, akinek a szerepe ráadásul fenekestül felforgatja a sztorit. Nem mellesleg Alan Rickman zseniális színész.
Van abban valami, hogy nők egy része bizonyos fokig szereti a különcöket. De különcség nem egyenlő azzal, hogy valaki psziho-vagy szociopata. Meg azzal se ha mérgező. És Piton Lilihez fűződő érzéseiben azért volt valami toxikus.
Előző kommentekhez hozzáfűzve, off tipik: én speciel Hermione karakterét ki nem állhatom.
23.
Én Rita Vitrolt rühelletem. Meg még Bellatrixot is.
Szerintem nem.
Az elvontság egy dolog. Ha az jóképűséggel, enyhe titokzatossággal, kellemes kisugárzással társul, az lehet vonzó. De Pitonnál nem erről beszélünk. Lehet, hogy Alan Rickman miatt a filmes verzióban pár tinicsaj nyáladzott rá, de a könyves leírás alapján olyan emberről beszélünk, aki:
- külsőre igénytelen, büdös, zsíros a haja, amivel nem is törődik
- enyhén zaklató incel vibe
- gyerekeket aláz, zaklat olyasmi miatt, amiről nem tehetnek(tanárnak sem kellett volna mennie...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!