Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már részed olyan szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már részed olyan szerelemben, ami kívülálló szemmel őrültségnek tűnt?

Figyelt kérdés
okt. 13. 12:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Marmint a mit gondolna mas ? Kit erdekel. Felnőtt ember maga dönt és nem az ismerosei .
okt. 13. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Általában ezek a kívülről nem támogatott kapcsolatok azok amiket ma toxikusnak szokás nevezni, vagyis általában az emberek traumáinak a kivetülései. Szerencsére mindig voltam annyira észnél, mindig mellettem álltak annyira a barátaim és családom, hogy ne történjen velem ilyen.
okt. 13. 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, de nem kérek privátot.
okt. 13. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
2. Teged manipulalt a csalad es az ismerosok.. birkanak szuletni kell.
okt. 13. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt igen , és kiderült hogy tényleg őrültség volt..
okt. 13. 14:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg is van és nem tudom,mi lesz belőle...

Mondjuk engem màs véleménye pont nem mozgat, csak az érdekel, hogy érzem magam az adott helyzetben.Nyilvàn ha hosszú távon rombolónak ítélem meg, akkor ha fàjó szívvel is,de megpróbálok tovább lépni.

Meglátjuk...

okt. 13. 16:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs örültség, csak irigy és gonosz emberek .
okt. 13. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!