Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok olyan helyzetben, hogy már megvolt az eljegyzés, vagy esküvő, és kiderült hogy megcsalt a párotok? Hogyan derült ki, és hogyan reagáltátok le?
Csak talonozott állandoan masokat lesett állandoan aztán még ő volt féltékeny!
Egyre brutálisabb veszekedeseink voltak mert engem allandoan kritizált elnyomott mas nőket bezzeg soha.
Es ahogy kezdtem tonkremenni az egészbe egy ido mulva kiállni magamért önmagamért, azzal viharosan ívelt lefelé a kapcsolat. Eljegyzésbontásig is.
Nekem közvetlen eljegyzés előtt derült ki, hogy megcsal a "jaj csak barátom, olyan mintha a bátyám lenne" kategóriájú csávóval.
Már meg is volt a gyűrű, de hála Istennek korán kiderült a dolog.
Jegyben jártunk, az esküvőt terveztük, amikor megcsalt a cégnél dolgozó egyik titkárnővel. A csaj persze beleadott apait-anyait, jó fogásnak gondolta (jogász volt a vőlegényem, én is az vagyok).
A lényeg, kiderült, én szakítottam.
Akkor ő szakított a csajjal, és könyörgött, de én befejeztem vele.
9
Nem, hanem becsületes férfiak mítosza jár a fejükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!