Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy annyira megváltozott a világ, hogy már ti csajok nyomultok ránk pasikra?
Dehogynem. Az életben bem lenne párjuk se. Latom.
foleg munkahelyen mennek rá kollegára féltékenykednek is ha nagynehezen van párjuk is, nem győznek kaparni.
Nem bulizós diákeletuk van hanem munka háztartás. Az eletben se lenne senkijük ha nem mozdulnak meg.
"Szerintem ilyet csak önbizalomhiányos nők csinálnak."
Vagy elkeseredettek, 35 felett.
Én nem nyomulok pasira. Akkor eleve mínuszból indulnék, kell a francnak.
N/24
Szerintem mert azt látjuk magunk körül, hogy legtöbbször annak van pasija, aki megszerzi magának. És ha nem vagyunk elég szemfülesek, akkor másik nő elviszi, aki élelmesebb, jobban nyomul. Elég szomorú tendencia.
Sajnos én is jártam már így, hogy hiába mondta azt a pasi, hogy elképzelte velem, meg én egy rendes, normális nő vagyok. Mégis olyannal jött össze, aki gyakorlatilag egy másik kapcsolatból még ki sem lépve, durván rányomult. De ez persze a gyenge jellem mutatója is lehet.
Aztán olyan is volt, hogy én nyomultam másra. De ezek nekem valahogy sose sikerültek úgy.
Manapság úgy vagyok, hogy jobb türelmesnek lenni, aztán majdcsak jön a lovag. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!