Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak exemről aki 2.5 év után egyik napról a másikra elhagyott és most majd egy év után felbukkant és kommunikálni akar?
Konkrétan mivel próbálkozik?
Miért gondolja a történtek után nekem cseverészni van kedvem vele?
az őt nem érdekli, ha nem jó a kapcsolata, váltani akar, vagy hiánya van, az exe könnyebb mint egy új embert megismerni.
Szokásos....szívem, nagyon sajnálom, te vagy nekem a legszebb, hülye voltam, de mindig szerettelek, adsz egy esélyt? (" remélem visszafogad, ő főz rám takarít szex is könnyen összejön vele")
Semmit. Megírod neki hagyjon békén és tilt.
N 32
Előhúzott a fiókból.
Sztem küldd el az anyjába, ha csak ennyit érsz neki.
Mégis miért jössz ezzel, hogy te lennél a sz--rember? Ne szórakozz már.
Egyszerűen csak nincs rendben a feje a csávónak/csajnak, kielégítetlenek az érzelmi / szexuális igényei, és össze vissza csapdos, hogy behúzzon maga mellé, akit tud. Tökre nem vagy te itt releváns...
Tiltás, törlés, ignorálás. Nem evidens? Szórakozzon mással. Vigye más idejét és energiáját, te ennél fontosabb vagy. NEM?
Nem tudom te mit gondolsz róla. Én az ilyennek egyszerűen megírtam, hogy hagyjon békén, nem akarok tőle semmit, akkor se akarnék ha szingli lennék, bár kapcsolatban vagyok. És hogy ne írjon többet, nem fogok válaszolni.
Igaz, mi az exxel csak 3 hónapig voltunk együtt, majd lecserélt az exére, és volt pofája 2 hónap múlva rám írni, hogy újra akarja kezdeni😂😂😂 viccnek is rossz. Gondolom dobta a csaja és ezért...de akkor is q gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!