Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire reális elvárás hogy a férfi tudja és érezze hogy mit akar párja kommunikáció nélkül?
Röviden a lány látványosan sértődött valami baja van, de nem hajlandó elmondani hogy mit szeretne mi a gondja, hanem normális kommunikáció helyett, kifejti hogy az igazi férfi mindig tudja magától hogy mit akar egy nő és szerinte ha ezt nem tudom magamtól mindig akkor az én hibám. Ezt pedig talán vmi csernus könyvből olvasta és ehhez tartja magát. Tehát sosem válaszol hogy mit gondol mit akar csak látszik hogy baja van.
Részemről ez annyit jelentett hogy képtelen és alkalmatlan komoly kapcsolatra így szakítás azonnal mert akkor így soha sem lehet megbeszélni semmit és minden érdeklődésemet nullázta
A pofavágásos kommunikációnál talán a fapofás nem beszélek kommunikáció az idegesítőbb, amikor egyszercsak összepakol, és elköltözik.
Menjen.
Volt pár ilyen kis introvertált barinőm, de kb a falra másztam mindtől.
Az egyik a mai napig irogat, de még most is csak ilyen metaforákat, idézeteket, smile-kat, stb képes produkálni.
qrva idegesítő, de tényleg.
Gondolhatja h pl nem kocsmákba visz, ennyire ismer. Nem kell mondanom szonte semnit ha bajom is van egyből vágja mi és miért.
Lejön neki a kontextusokbol is.
Ismer engem a saját párom. Valahol el is várom hogy ne legyek neki egy idegen és képben is legyen.
5-ös
Ő is nagyon introvertált volt és igen maga részéről minimális volt a kommunikáció, mindig nekem kellett témákat produkálni. Talán ez az egyetlen amihez hajlandó volt problémát kifejezni, hogy legyek beszédesebb, de úgy nehéz volt hogy ő semmit se tett hozzá sőt még le is húzott hogy lapos vagyok számára. Pedig értelmesnek mutatta magát de az igazi éne ilyen. Tényleg volt egy királynő vagyok gondolkozása
#8:
Nálunk, 20 év után, nagyjából működik is, hogy belép az ajtón a másik, és látjuk, hogy most rossz napja volt, és tudjuk, hogy most épp egyedül kell lennie tíz percet, vagy ölelgetés és lelki támogatás kell. De ez többek között azért van, mert mi mindig kommunikáltunk. Tehát elmondjuk, mikor hazaestünk, hogy képzeld, baromi xar napom volt, most elvonulok tíz percre lehiggadni, aztán elmesélem. Vagy: alig vártam, hogy hazaérjek, gyere, és ölelj meg, és kérek egy kávét, hogy összeszedjem magam.
Ez egy friss kapcsolatban csak így működik. De 20 év után sem elvárható, hogy kitaláld, hogy mit gondol, az meg egyáltalán nem jogos, ha ő besértődik, amiért nem tudsz gondolatot olvasni.
Ez csak szimpla szemétkedés a másikkal. Mindkét nemre jellemző sajnos, hogy sokszor pont azok a legszemetebbek, akikről nem is hinnéd. A kis csendes, szótlan, aki csak ül a sarokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!