Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem akarok tőle testiséget,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akarok tőle testiséget, ne beszélgessek vele?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy vonzónak tart, kapok tőle képeket, holott nem kérek. Azt mondja szeret velem beszélgetni, de félek, hogy többet akar. Személyes találkozásnál is olyan, mint amikor izzik a levegő.

Lehet tényleg megelégszik a beszélgetéssekkel?

Gondolom titkon bízik abban, hogy beadom a derekam.

okt. 9. 14:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%
Beszélgethetsz vele, de biztosan többet akar majd tőled barátságnál, te tudod hol vannak a határaid, mit engedsz meg, mi az ami még belefér nálad és mi az ami már nem. Na meg ugye te ismered, hogy milyen ember, el tudja-e fogadni ha nemet mondasz neki vagy nem.
okt. 9. 16:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"félek, hogy többet akar"

Ha félnél, nem találkozgatnál vele.

okt. 9. 16:50
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Mért kell ennyire naívnak lenned?? Azok után, hogy farokképeket küld? Komolyan, bolond vagy? Azért mondja, hogy "jó neki", mert addig még lehetősége van esetleg megdugnia téged, ha nem is beszéltek, akkor úszik a lehetőség.

Lehet élned kellene még 10 évet, amikor majd 20 másik pasi ugyan ezt megcsinálja, egy kettő még meg is dug és rájössz, hogy pont addig akartak nagyban "beszélgetni", aztán már le vagy kakilva.

okt. 9. 20:43
 14/15 anonim ***** válasza:
77%
Én is voltam így egy pasival. Megmondtam neki, hogy nem szeretnék tőle semmit, mert egyszerűen nem vonzódom hozzá szexuálisan. De szerinte azért legyünk barátok. Oké. Ugyanúgy eljárt hozzám, hívott randizni, mintha jártunk volna. Aztán egyszer próbált megcsókolni, és nem engedtem, akkor halálosan megsértődött. Nem is értettem, hát az elején megmondtam, hogy nem. De persze én is hülye voltam, mert egyáltalán nem kellett volna vele találkozgatni.
okt. 9. 20:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem farokkép.
okt. 9. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!